Kauppakeskus Karuselli

Kaup­pa­kes­kus Ka­rusel­li

Kauppakeskus Karusellin vapaat liiketilat

Keravan tunnetuin kauppapaikka, Aleksintorin kortteli, rakennettiin uudestaan. Uusi kauppakeskus sijaitsee Keravan ydinkeskustassa kävelykadun vartella. Kauppakeskus Karuselli avautui kävelykadun varrelle vuoden 2018 lopussa ja viisi uutta asuinkerrostaloa valmistuu sen ympärille vuosien 2018-2022 aikana. Kerava on saanut uuden kaivatun modernin keskustan, jossa on helppo asioida ja viihtyä.

Kauppakeskuksessa asioi keskimäärin 150 000 asiakasta kuukausittain. Juna-asemalle on muutama sata metriä matkaa ja auton voi pysäköidä 2 tunnin ajan ilmaiseksi kauppakeskuksen alla sijaitsevaan parkkihalliin.

Kauppakeskuksen liiketiloista Keravalla on vielä vuokraamatta muutama liiketila. Jos etsit vapaata liiketilaa kasvavalta Keravalta, niin Karusellissa käy kauppa ympäri vuoden. Tutustu Keravan parhaisiin liiketiloihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Previous
Next
  • Valmistumisvuosi2018
  • TilaValmis
  • TilatyyppiLiiketila
  • OsoiteAleksis Kiven tie 3, Kerava
  • PaikkakuntaKerava

Ota yhteyttä

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213

Vapaat liiketilat

1Liiketila121 m²Heti vapaa
1Liiketila124 m²Heti vapaa

Katso video vapaista liiketiloista

Keravan Karusellissa on vuokrattavana kaksi liiketilaa kooltaan 121 m2 ja 124 m2.
Ladaaan sisältöä...
Tilat

Tilat

Kävelykatu Kauppakaari huokuu keskieurooppalaista tyyliä ja sen ympäristö on kaupan ja muun liike-elämän keskus. Kauppakaari toimii myös juhla-, markkina- ja festivaalipaikkana.

Kauppakeskuksen liikkeet sijaitsevat katutasossa ja sisäänkäynnit ovat joko kauppakeskuksen sisältä tai ulkoa kävelykadulta.

Uudet modernit liiketilat ovat ihanteelliset viihtyisään ja helppoon asiointiin. Kauppakeskus on sopivan kokoinen ja pohjaratkaisu on selkeä niin asiakkaille kuin yrittäjillekin.

Palvelut

Palvelut

Uuden kauppakeskuksen ytimessä on K-Supermarket. Sen ympärille sijoittuvat muut arjen palvelut, kuten vaate-, urheilu- kenkä-, parturi- ja kampaamoliikkeet sekä luonnollisesti ravintolat, kahvilat ja muu viihde. Ostosten lomassa on kiva piipahtaa kahvilla ja hoitaa kaikki asiat samalla käynnillä.
Pysäköintipaikat 160 kpl ovat lämpimässä kellarissa, josta pääsee kauppakeskukseen siististi sisäkautta rullaportaita suoraan ytimeen.

Vapaat liiketilat

Liiketila 121 m2

Keravan Karuselli liiketila 121 m2 näkymä sisäänkäynniltä Keravan Karuselli liiketila 121 m2 sisäkuva

Liiketila 124 m2

Keravan Karuselli liiketila 122 m2 näkymä sisäänkäynniltä Keravan Karuselli liiketila 124 m2 näkymä sisältä

Ihmisen kokoinen Kerava

Vuodesta 2000 Keravan asukasluku on kasvanut 17 prosenttia. Keravan väkiluku kasvaa myös tulevaisuudessa mm. keskustan useiden kehityshankkeiden myötä. Esimerkiksi Aleksintorin ja sen viereisille tonteille tulee muuttamaan 1 500 uutta asukasta. Keskustasta viiden minuutin säteellä asuu noin 35.000 ihmistä.

Keravalaiset asioivat mielellään paikallisissa päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa; myyntiä asukasta kohti kertyy selvästi enemmän kuin Suomessa keskimäärin. Vähittäiskaupan ostovoima viiden minuutin säteellä 275 miljoonaa euroa. Keravalla asioivat mielellään myös Korsossa, Vantaan pohjoisosassa ja Sipoossa asuvat. Erikoiskaupan palvelut ovat toivottuja Keravalle.

Ota yhteyttä

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213