Search form

Toimitilat / Uuden toimitilan hyötyjä

Uuden toimitilan hyötyjä

Jos tarvitset yrityksellesi toimitilat, me voimme auttaa. Voit etsiä yrityksellesi sopivan toimitilan käynnissä olevista hankkeistamme tai voimme kehittää ja rakentaa yrityksellesi omat tilat. Autamme löytämään yrityksesi toiminnoille parhaan sijainnin, hoidamme suunnittelun ja rakentamisen sekä tarvittaessa autamme rahoituksen järjestämisessä. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa.

Uusia sijainteja

SRV:n toimitilahausta näet missä meillä on tällä hetkellä tarjolla vapaita toimitiloja. Lisäksi meillä on kehitteillä jatkuvasti monia muitakin kohteita kuin mitä toimitilahaussa on näkyvillä. SRV toimii ja kehittää hankkeita Helsingin metropolialueella, alueyksiköiden kautta Turun, Tampereen, Jyväskylän, Joensuun, Lappeenrannan ja Oulun alueilla sekä esimerkiksi Lahden alueella ja Vaasassa.

Ota yhteyttä ja kerro millaiset tilat tarvitsette!

Uudiskohteen edut

Uudiskohteen etuna on parempi vastaavuus tarpeeseen. Uudiskohde voidaan suunnittelu- ja rakennusvaiheessa räätälöidä tarpeen mukaan ja toteuttaa juuri sellaiset tilat, toiminnallisuudet ja tekniikka kuin mitä tarvitaan. Usein vanhoissa kiinteistöissä on paljon epäkäytännöllisiä tiloja ja tekniikkaa, joita on vaikea tai mahdoton lähteä muuttamaan. Hyvin suunnitellut uudet tilat ovat tehokkaammat ja sitä kautta päästään kustannussäästöihin.

Uudet tilat ovat muuntojoustavammat. Ne elävät yrityksen muutosten mukana esimerkiksi seinärakenteet sekä tekniikka toteutetaan niin, että tiloja ja työpisteiden sijaintia voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Uudiskohteen etuina ovat myös useimmiten paremmat liikenneyhteydet niin henkilöautolla kuin julkisilla kulkuvälineillä sekä usein myös paremmat ja suojaisat pysäköintimahdollisuudet.