Vuokrattavat toimitilat Tampereella

Tampereen Kannen toimitilat

Rautatie on yhdistänyt Tampereen muuhun Suomeen yli 140 vuoden ajan. Nyt rata on saanut kannen, jonka päälle on valmistunut Tampereen Kannen asuintaloista ensimmäinen Kannen Topaasi, Kannen upea NOKIA ARENA, hotelli, kasino sekä toimitiloja Tampereen Kannen Kruunussa. Kannen Opaali valmistuu syksyllä 2022 ja siellä on myynnissä sekä asuinhuoneistoja että toimitiloja. SRV:n kehittämä ja rakentama uusi asumisen, urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla. Tämä on Tampereen uusi Kansi!

Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Liikkuminen Kannelta sujuu nykyaikaisen vaivattomasti: junaradan päälle asettuva Kannen alue yhdistää uusine kulkuväylineen Tampereen itä- ja länsipuolen.

Tampereen Kannen toimitiloista on tarjolla vuokrattavaksi toimistotilaa Tampereen Kannen Kruunusta ja myynnissä tiloja Kannen Opaalista. Kysy lisää vielä vapaana olevista toimitiloista!

building-icon

Osoite

Sorinkatu 4, Tampere, 33100 TAMPERE
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Valmistumisaika

2022
building-icon

Tilatyyppi

Toimisto
building-icon

Palvelut

Tampereen Kannen ja ydinkeskustan monipuoliset palvelut

Kysy lisää Tampereen Kannen vapaista toimitiloista

Kari Mäkelä

Kari Mäkelä

Hankekehitysjohtaja

kari.makela@srv.fi 050 597 9291
Kysy lisää tai pyydä tarjous

Vapaat toimitilat

As Oy Tampereen Kannen Opaali2Toimisto158,5 m²11/2022
As Oy Tampereen Kannen Opaali2Toimisto130 m²11/2022

VILKAISE TULEVAISUUTEEN

Uudenlaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, kiekkoa ennennäkemättömissä puitteissa, rentouttavia hetkiä Tampereen ytimessä – tältä näyttää elämä kansien päällä ja tornien katveessa.

Tampereen Kansi – elämää aitiopaikalla

Luomme Tampereen ydinkeskustaan rautatien päälle kokonaan uuden elämysalueen jonne nousevat elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot.

Kysy lisää Tampereen Kannen vapaista toimitiloista

Kari Mäkelä

Kari Mäkelä

Hankekehitysjohtaja

kari.makela@srv.fi 050 597 9291
Kysy lisää tai pyydä tarjous