STC Kerca sijaitsee SRV:n kehittämässä Kerava Cargo Centerissä eli Kercassa. STC Kercaan on suunniteltu vajaa 8 000 m² tontille 1 500-3 000 m² toimitilarakennus. Tuleva käyttäjä voi yhdistää esimerkiksi kaikki varasto-, tuotanto-, huolto- tai toimistotilansa saman katon alle - yksilöllisesti räätälöityihin omiin toimitiloihin.

STC Kercan noin 8 000 m² erilliselle tontille rakennetaan yksi logistiikkarakennus, jonka tilat, tilojen koot ja niiden toiminnallisuus voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisesti. Tässä pari esimerkkiä tilavaihtoehdoista.

Vaihtoehto 1

  • 1. kerros 1 500 m2 korkeaa varastotilaa (vapaa korkeus valittavissa) ja matalampaa tuotanto-/terminaalitilaa
  • Optiona parvikerros: 200 m² muuntojoustavaa toimisto-/ näyttelytilaa ja/tai parvivarastotilaa
  • Mahdollisuus läpiajoon

Vaihtoehto 2

  • 1. kerros: 2 800 m² korkeaa varastotilaa (vapaa korkeus valittavissa) ja matalampaa tuotanto-/terminaalitilaa
  • Optiona parvikerros: 400 m² muuntojoustavaa toimisto-/näyttelytilaa ja/tai parvivarastotilaa.
  • Tontti on esirakennettu ja kohteella on välitön aloitusvalmius. Tilojen sekä vuokraus että osto ovat mahdollisia.

Tilakokonaisuus ja eri toimintojen pinta-alat tullaan räätälöimään tulevan käyttäjän tarpeisiin.

STC – Smart Tech Center

STC on SRV:n kehittämä toimitilakonsepti, joka tarjoaa pienten ja keskisuurten yritysten tarpeiden mukaan räätälöityjä tilakokonaisuuksia hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kokonaisuuksiin voidaan liittää yrityksen liiketoiminnan mukaisesti toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja.

Sijainti

Sijainti

STC Kerca sijaitsee SRV:n kehittämässä Kerava Cargo Centerissä eli Kercassa, joka rakentuu Lahden moottoritien viereen pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan jakelukuljetusten solmukohtaan. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle. Keskus toimii 20 kilometrin päässä olevan Vuosaaren sataman jatkeena täydentäen sen palvelutarjontaa. Pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin päätyy noin 2/3 Helsingin satamien kautta saapuneista tuontitavaroista.

Etäisyydet

Kercaan liikennöimällä pystytään välttämään ruuhkainen Kehä III ja toimimaan silti sen läheisyydessä nopeiden yhteyksien päässä: Kerca on 10 km päässä Kehä III:lta moottoritietä pitkin ja lentokentälle matkaa kertyy noin 15 km.

20

minuuttia lentokentälle

5

minuuttia bussipysäkille

5

minuuttia junalle

20

minuuttia satamaan

Palvelut

Palvelut

Kercaan eli Kerava Cargo Centeriin on suunniteltu logistiikkatilaa tarvitsevan pk-yrityksen yksilöllisin ratkaisu STC Kerca -kohteeseen: yritys voi suunnitella toimitilansa omaan taloon ja omalle tontille - suuren kokoluokan logistiikkakeskuksen ja sen monipuolisten palveluiden ytimeen.

Erityispiirteet

Erityispiirteet

STC Kerca tarjoaa pienemmänkin logistiikkatilan tarvitsijalle erinomaiset mahdollisuudet päästä osaksi suurta logistiikkakeskusta ja sen ympäröiviä monipuolisia palveluita ja alihankintaverkostoa. STC Kercassa on erillinen tontti omilla ajoliittymillä ja logistiikkatoiminnoille riittävillä lastauspihoilla ja paikoitusalueilla. Poikkeuksellista kohteessa on myös sen sijainti omalla, kalliopohjaisella tontilla ja piha-alueen riittävyys suurempaankin autopaikkatarpeeseen.

Pyydä yrityksellesi räätälöity ratkaisu!

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870