• Suomi
  • English
  • Русский
  • Eesti

Liiketilat

Menestyvät liiketilat takaavat tuloksen, ja ne luodaan toimivalla kaupallisella konseptilla, vetovoimaisilla liikkeillä, loistavalla sijainnilla sekä laadukkaalla toteutuksella. SRV on asiantunteva kumppani, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja edistyneitä toimintatapoja, joiden lopputuloksena syntyy asiakkaan liiketoimintaa tukevat ja vetovoimaiset liiketilat.

Varsinaisen rakentamisen ja saneerauksen lisäksi SRV vastaa kokonaisvaltaisesti liiketilahankkeen kehittämisestä, suunnittelusta, koordinoinnista ja kaupallistamisesta. Projektien jokaisessa vaiheessa asiakas saa täyden palvelun, ja projektia viedään eteenpäin asiakkaan tarpeet etusijalla.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa syntyy vetovoimaisia liikekokonaisuuksia yksittäisistä myymälöistä mittaviin kauppakeskuksiin ja monipuolisiin kaupan alueisiin. Erityisosaamisena SRV:llä on kaupunkien keskuksissa hyvien liikenneyhteyksien varressa sijaitsevat kauppakeskukset, joissa on mukana paljon erilaisia toimijoita erilaisine erityistarpeineen.

Tutustu Kalasatamaan rakennettavaan Redin kauppakeskukseen