Keravan keskusta – kauppakeskus Karuselli

Keravan keskusta – kauppakeskus Karuselli

Keravan tunnetuin kauppapaikka, Aleksintorin kortteli, rakennetaan uudestaan. Uusi kauppakeskus rakentuu Keravan ydinkeskustaan kävelykadun varteen. Kauppakeskus Karuselli avautuu kävelykadun varteen marraskuun alussa ja viisi uutta asuinkerrostaloa valmistuu sen ympärille vuosien 2018-2022 aikana. Kerava saa uuden modernin keskustan, jossa on helppo asioida ja viihtyä.

Vapaat liiketilat

1Liiketila55 m²Heti vapaa
1Liiketila121 m²Heti vapaa
1Liiketila124 m²Heti vapaa
1Liiketila144,5 m²Heti vapaa
Tilat

Tilat

Kävelykatu Kauppakaari huokuu keskieurooppalaista tyyliä ja sen ympäristö on kaupan ja muun liike-elämän keskus. Kauppakaari toimii myös juhla-, markkina- ja festivaalipaikkana.

Kauppakeskuksen liikkeet sijaitsevat katutasossa ja sisäänkäynnit ovat joko kauppakeskuksen sisältä tai ulkoa kävelykadulta.

Uudet modernit liiketilat ovat ihanteelliset viihtyisään ja helppoon asiointiin. Kauppakeskus on sopivan kokoinen ja pohjaratkaisu on selkeä niin asiakkaille kuin yrittäjillekin.

Palvelut

Palvelut

Uuden kauppakeskuksen ytimessä on K-Supermarket. Sen ympärille sijoittuvat muut arjen palvelut, kuten vaate-, urheilu- kenkä-, parturi- ja kampaamoliikkeet sekä luonnollisesti ravintolat, kahvilat ja muu viihde. Ostosten lomassa on kiva piipahtaa kahvilla ja hoitaa kaikki asiat samalla käynnillä.
Pysäköintipaikat 160 kpl ovat lämpimässä kellarissa, josta pääsee kauppakeskukseen siististi sisäkautta rullaportaita suoraan ytimeen.

Ihmisen kokoinen Kerava

Vuodesta 2000 Keravan asukasluku on kasvanut 17 %. Keravan väkiluku kasvaa myös tulevaisuudessa mm. keskustan useiden kehityshankkeiden myötä. Esimerkiksi Aleksintorin ja sen viereisille tonteille tulee muuttamaan 1500 uutta ihmistä. Keskustasta 5 minuutin säteellä asuu noin 35.000 ihmistä.

Keravalaiset asioivat mielellään paikallisissa päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa; myyntiä asukasta kohti kertyy selvästi enemmän kuin Suomessa keskimäärin. Vähittäiskaupan ostovoima 5 minuutin säteellä 275 miljoonaa. Keravalla asioivat mielellään myös Korsossa, Vantaan pohjoisosassa ja Sipoossa asuvat. Erikoiskaupan palvelut ovat toivottuja Keravalle.

Sijainti

Sijainti

Uusi kauppakeskus rakentuu Keravan ydinkeskustaan kävelykadun varteen. Keravan sijainti pääradan ja Lahden moottoritien varrella on keskeinen. Keravalle pääsee helposti junalla, autolla ja pyörällä. Junamatka Helsingin keskustasta Keravalle kestää reilut 20 minuuttia. Poikittaisväylät luovat liikennettä Keravalle myös naapurikunnista.

Liiketilaa tarjolla

Liiketilaa tarjolla

Aleksintorin kauppakeskuksen uudet modernit liiketilat ovat ihanteelliset viihtyisään ja helppoon asiointiin. Kauppakeskus on sopivan kokoinen ja pohjaratkaisu on selkeä niin asiakkaille kuin yrittäjillekin. Kaupallisten tilojen laajuus on noin 5 500 m². Vuokrattavia liiketiloja on noin 25 kappaletta. Marraskuun ensimmäinen päivä aukeavan kauppakeskus on lähes täyteen vuokrattu, mutta vielä on muutama jäljellä. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Lasse Westberg

Lasse Westberg

Kehitysinsinööri

lasse.westberg@srv.fi050 462 2771