GCC Kerca sijaitsee SRV:n kehittämässä Kercassa eli logistiikkakeskittymässä, joka rakentuu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan jakelukuljetusten solmukohtaan - Keravan ja Vantaan rajalle.

 • Valmistumisvuosi2020
 • TilaSuunnitteilla
 • TilatyyppiVarasto, Tuotantotila, Tontti
 • PalvelutMaantasosta lastattava, sisäänajettava
 • OsoiteAlikeravantie 80, Kerava
 • PaikkakuntaKerava
 • pohjakerroksen vapaa korkeus räätälöitävissä 6 m ylöspäin, jopa korkeavarastointi mahdollista
 • kokonaisala tulee olemaan noin 4 000 – 7 000 neliötä, joka on jaettavissa noin 1 000 neliön kokoisiin osuuksiin.
 • hanke on mahdollista toteuttaa vaiheittain, rakennusaika noin 10 kuukautta
 • lastausalueet suunnitellaan käyttäjäkohtaisesti
 • Toimistotiloja on rakennettavissa joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan

Hankkeen pohjoispuolella kesällä 2014 valmistuneen huolto- ja korjaamotilan pääkäyttäjiä ovat Tip Trailer Services Finland Ab ja Pehycon Oy. Nämä tilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja hankkeen erityispiirteitä ovat mm. läpiajettavuus ja ihanteellinen pohja kaiken tyyppiselle logistiselle ja tuotannolliselle toiminnalle.

Tilat

Tilat

GCC Kerca tarjoaa houkuttelevan kokonaispaketin logistiikka-alan käyttäjälle: halutessaan käyttäjä voi yhdistää kaikki toimintonsa saman katon alle, yksilöllisesti räätälöityihin ja muuntojoustaviin tiloihin. GCC Kercaan on suunniteltu rakennettavaksi korkeintaan noin 7 000 m2 suuruinen logistiikkarakennus. Rakennus on edelleen jaettavissa käyttäjäkohtaisesten tarpeiden mukaisesti, alkaen noin 1000 m².

Logistiikka

Logistiikka

GCC Kercassa tontin muoto sallii tuotannolliset toiminnot sekä esimerkiksi logistiikan läpivirtauksen – kulku- tai lastausaukot on mahdollista suunnitella monipuolisesti, tavaravirrat huomioiden. Tontille on omat liittymät ja logistiikkatoiminnoille riittävästi tilaa piha- ja paikoitusalueilla. Käyttäjä pääsee osaksi suurta logistiikkakeskittymää, sen ympäröiviä monipuolisia palveluita ja alihankintaverkostoa.

Sijainti

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle. Kercaan liikennöimällä pystytään välttämään ruuhkainen Kehä III ja toimimaan silti sen läheisyydessä nopeiden yhteyksien päässä: Kerca on 10 km päässä Kehä III:lta moottoritietä pitkin, lentokentälle matkaa kertyy noin 15 km ja Vuosaaren satamaan 20 km.

20

minuuttia lentokentälle

5

minuuttia bussipysäkille

5

minuuttia junalle

20

minuuttia satamaan

Liikenteen solmukohdassa

Liikenteen solmukohdassa

Kerava Cargo Center eli Kerca rakentuu Lahden moottoritien viereen pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan jakelukuljetusten solmukohtaan. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle. Keskus toimii 20 kilometrin päässä olevan Vuosaaren sataman jatkeena täydentäen sen palvelutarjontaa. Pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin päätyy noin 2/3 Helsingin satamien kautta saapuneista tuontitavaroista.

Ota yhteyttä

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870