GCC Kerca sijaitsee SRV:n kehittämässä Kercassa eli logistiikkakeskittymässä, joka rakentuu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan jakelukuljetusten solmukohtaan - Keravan ja Vantaan rajalle.

  • OsoiteAlikeravantie 80, Kerava
  • Valmistumisvuosi2022
  • TilaSuunnitteilla
  • TilatyyppiVarasto, Tuotantotila, Tontti
  • PalvelutMaantasosta tai lastauskorkeudelta lastattava, sisäänajettava
  • PaikkakuntaKerava

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
  • Kokonaisala on tarvittaessa jaettavissa eri käyttäjille noin 1 000 – 2 000 neliön kokoisiin tilohin tai rakennettavissa yhdeksi noin 7 000 neliön kokoiseksi logistiikkarakennukseksi
  • Rakennusaika noin 10 kuukautta
  • Lastausalueet suunnitellaan käyttäjäkohtaisesti
  • Toimistotiloja on rakennettavissa joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan

Hankkeen pohjoispuolelle on valmistunut raskaan liikenteen huoltokeskus ja ympärille useita suuria logistiikkakeskuksia eri toimialojen yrityksille.

Tilat suunnitellaan käyttäjälähtöisesti, esimerkiksi läpiajettavuus ja pohjakerroksen korkeus voidaan suunnitella tarpeen mukaisesti. Tontilla on  myös riittävän laajat liikennöintialueet logistiikan toimivuuden takaamiseksi.

Tilat

Tilat

GCC Kerca tarjoaa houkuttelevan kokonaispaketin logistiikka-alan käyttäjälle: halutessaan käyttäjä voi yhdistää kaikki toimintonsa saman katon alle, yksilöllisesti räätälöityihin ja muuntojoustaviin tiloihin. GCC Kercaan on suunniteltu rakennettavaksi korkeintaan noin 7 000 m2 suuruinen logistiikkarakennus. Rakennus on edelleen jaettavissa käyttäjäkohtaisesten tarpeiden mukaisesti, alkaen noin 1000 m².

Logistiikka

Logistiikka

GCC Kercassa tontin muoto sallii tuotannolliset toiminnot sekä esimerkiksi logistiikan läpivirtauksen – kulku- tai lastausaukot on mahdollista suunnitella monipuolisesti, tavaravirrat huomioiden. Tontille on omat liittymät ja logistiikkatoiminnoille riittävästi tilaa piha- ja paikoitusalueilla. Käyttäjä pääsee osaksi suurta logistiikkakeskittymää, sen ympäröiviä monipuolisia palveluita ja alihankintaverkostoa.

Sijainti

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle. Kercaan liikennöimällä pystytään välttämään ruuhkainen Kehä III ja toimimaan silti sen läheisyydessä nopeiden yhteyksien päässä: Kerca on 10 km päässä Kehä III:lta moottoritietä pitkin, lentokentälle matkaa kertyy noin 15 km ja Vuosaaren satamaan 20 km.

20

minuuttia lentokentälle

5

minuuttia bussipysäkille

5

minuuttia junalle

20

minuuttia satamaan

Liikenteen solmukohdassa

Liikenteen solmukohdassa

Kerava Cargo Center eli Kerca rakentuu Lahden moottoritien viereen pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan jakelukuljetusten solmukohtaan. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle. Keskus toimii 20 kilometrin päässä olevan Vuosaaren sataman jatkeena täydentäen sen palvelutarjontaa. Pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin päätyy noin 2/3 Helsingin satamien kautta saapuneista tuontitavaroista.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410