Toimitilat työn mukaan

Miksi hyvin eri tyyppisiä työtehtäviä tulisi tehdä vain yhteen toimintaan suunnitelluissa työtiloissa? Niinpä. Monet työtehtävät vaativat tekijältään eri tyyppistä osaamista. Samoin erilaiset työtehtävät vaativat työtiloilta erilaisia ominaisuuksia. Työtilaa, varastotilaa, toimistotilaa. Kun uutta toimitilaa etsiessä valitsee uudiskohteen, on eri tilatarpeet helppo toteuttaa saman katon alle.

Muuntojoustavuus tekee työtiloista toimivat

Myös toimistotiloissa on eroja. Tarjoamme Pressin vuokralaisille työympäristösuunnittelua, jonka perusteella yritys saa parhaan yhdistelmän monitilatoimistoa, kohtaamistiloja, hiljaisia tiloja, keskittymistiloja ja jaettuja työpisteitä.

Suunnittelu etenee neljässä vaiheessa, joissa jokaisessa on oma roolinsa niin henkilöstölle kuin johdolle. Määrittelemme yhdessä tarvittavat työtilat ja -pisteet. Tulokset ovat olleet erinomaisia, ja olemme yhdessä vuokralaisten kanssa löytäneet ratkaisuja mm. kuppikuntien sekoittamiseksi ja eri kerroksissa työskentelevien tiimien lähentämiseksi. Pressi on suunniteltu siten, että yhteen kiinteistöön on mahdollista sijoittaa toimistotilaa, kevyttä tuotantoa, laboratorio- ja huoltotiloja tai vaikka edustavan showroomin.

Ensimmäinen kerros on viisi metriä korkeaa tilaa, jonka ilmavuus ja avoimuus mahdollistavat näyttäviä toimitilaratkaisuja. Katutasolta on hissiyhteys joustavasti muunneltaviin toimistotiloihin. Toimistokerrokset ovat pinta-alaltaan noin tuhannen neliön luokkaa. Moderni talotekniikka on sijoitettu kerroksissa keskialueelle, joten ympäröivää tilaa on mahdollista muokata esimerkiksi ilmastoinnin häiriintymättä.

SRV Pressi Smart Premises Anticimexin tilat
SRV Pressi Smart Premises: Anticimexin varastotiloja
SRV Pressi Smart Premises Anticimexin tilat
SRV Pressi Smart Premises Anticimexin toimitilat

Sujuvat liikenneyhteydet ovat ylimääräinen rahanarvoinen hyöty

Pressin sijainti ei juuri voisi olla keskeisempi. Vierestä kulkee Hämeenlinnanväylä ja Kehä III, joten espoolaiset ja vantaalaiset voivat sulassa sovussa unohtaa kädenväännön työpaikan reilusta sijainnista. Myös julkisen liikenteen yhteydet ovat kiitettävät: kehäradan Vantaankosken-pysäkille on vain 500 metrin kävelymatka. Ja lentokentälle on täältä 10 minuutin ajo- tai junamatka.

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Vastuulliseksi suunniteltu Pressi Smart Premises sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. B-talo on valmistunut 10/2022.

Kysy vapaista tiloista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä