VVO ja SRV rakentavat vuokra-asuntoja Espoon Nihtisiltaan

Espoon Nihtisiltaan valmistuu lokakuussa 2014 uusia VVO:n vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. VVO on ostanut SRV:n omaan hankekehitykseen perustuvan asuntokohteen, jonka rakentaminen aloitetaan maaliskuussa 2013.

– VVO:lla on Espoossa noin 2 700 asuntoa. Tämänhetkinen vuokra-asuntotarjonta Espoossa ei vastaa kysyntää. Uudisinvestointeja tarvitaan niin Espooseen kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. As Oy Espoon Nihtitorpankuja 3 sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella. Alueella on paljon työpaikkoja ja asuinalueena Nihtisilta on kehittymässä lähivuosina hyvään suuntaan. Nämä seikat tukevat päätöstämme rakennuttaa uudistuotantoa Nihtisiltaan, VVO:n kiinteistöjohtaja Eero Saastamoinen toteaa.

– Pääkaupunkiseudulla on jatkuva pula laadukkaista vuokra-asunnoista. Yhtenä seudun suurimmista asuntorakentajista haluamme omalta osaltamme olla mukana lisäämässä hyvien vuokrakotien tarjontaa. Uusien rakennuspaikkojen saanti hyvien liikenneyhteyksien varrelta vaatii pitkäjänteistä kehitystyötä ja hankkeiden toteutus hyviä yhteistyökumppaneita. Olemme jo pitkään tehneet erinomaista yhteistyötä VVO:n kanssa vastaavissa hankkeissa, SRV:n kotimaan asuntorakennuttamisesta vastaava johtaja Antero Nuutinen sanoo.

Uuteen vuokra-asuntokohteeseen rakennetaan kaksi kerrostaloa, toinen on seitsemän ja toinen kahdeksan kerroksinen. Vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja tulee kaiken kaikkiaan 88 kappaletta. Pihakannen alle rakennettavasta pysäköintilaitoksesta on suora hissiyhteys rakennuksiin. SRV rakentaa kohteen kokonaisvastuu-urakkana ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa Vuorelma Arkkitehdit Oy. Uudet asunnot valmistuvat syksyllä 2014.

Lisätietoja

Eero Saastamoinen, kiinteistöjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3248
Antero Nuutinen, asuntorakennuttamisesta vastaava johtaja, SRV, puh. 040 531 4918
 

release-image-0

Jaa sivu