Vietä päivä palvelumuotoilijana Helsinki Design Weekissä

Jätkäsaareen kohoavan puukaupunkikortteli Wood Cityn palvelumaailman suunnittelutyö saa päätöksensä Helsinki Design Weekissä. Tilan tulevien käyttäjien tarpeiden selvittämisessä ja tilojen suunnittelemisessa on hyödynnetty palvelumuotoiluprosessia, jonka viimeinen vaihe koittaa 18.9.2013 osana Helsinki Design Weekiä järjestettävässä työpajassa.

Wood Cityn filosofian ytimessä ovat yhteisöllisyys sekä tilojen ja palveluiden käyttäjälähtöisyys. Tulevaisuuden toimitila syntyy ihmislähtöisistä palveluista, jotka tukevat yrityksen strategista toimintaa. Wood Cityn tilojen tulevia käyttäjiä on osallistettu kesän aikana kehittämään ja testaamaan tila- ja palveluideoita työpajoissa yhdessä tilojen suunnittelijoiden, rakentajien ja muiden ammattilaisten kanssa.

Wood Cityn katutason suunnittelu huipentuu 18.9. Savoy-teatterissa järjestettävään viimeiseen työpajaan. Työpajassa tutustutaan palvelumuotoilun mahdollisuuksiin toimitilojen ja palveluiden suunnittelussa ja asettumalla Wood Cityn eri käyttäjien rooleihin työstetään Wood Cityn käyttäjilleen tarjoamia mahdollisuuksia. Työpajaan osallistuu eri alojen asiantuntijoita kuten newyorkilainen urbaanien julkisten tilojen suunnittelija Elena Madison sekä saksalainen sosiaalisten, taloudellisten ja digitaalisten trendien asiantuntija Christopher Peterka.

Työpajan ja koko palvelumuotoiluprojektin lopputulos, Wood Cityn tila- ja palvelukonsepti, esitellään samana iltapäivänä Helsinki Design Weekin Dreaming and Doing -seminaarissa Savoy-teatterissa. Uuden tila- ja palvelukonseptin avulla Wood Cityn toimistorakennuksen, hotellin ja asuintalojen muodostama korttelipiha, kaikille avoin katutason julkinen tila, kivijalkamyymälät ja ravintolat tuovat puukortteliin rytmiä aamusta iltaan.

Wood City -puukaupunkikorttelin kehittäjinä ovat Stora Enso Building and Living ja SRV. Palvelumuotoiluprojektista vastaa helsinkiläinen palvelumuotoilutoimisto Diagonal.

Tervetuloa mukaan!

Työpaja on avoin medialle. Tule mukaan tutustumaan ja vaikuttamaan Wood Cityn suunnitteluun viettämällä aamupäivä palvelumuotoilijana.

PAIKKA: Savoy-teatterin lava, Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki

AIKA: 18.9.2013 klo 9–12. Aloitamme klo 9 aamupalalla Savoy-teatterin Ravintola Katsomossa.

ILMOITTAUTUMINEN: 16.9. mennessä iana.vesa@srv.fi

www.woodcity.fi
www.facebook.com/woodcity

Jaa sivu