Tornialue REDIn verkkosivut avautuivat

Helsingin Kalasatamaan rakennettavan Suomen ensimmäisen tornitaloalue REDIn verkkosivusto on avattu. Redi.fi-sivustolta löytyvät kootusti tiedot ja uutiset REDIn torniasunnoista, kauppakeskuksesta ja hankekokonaisuudesta.

REDI-kauppakeskuksen liiketilojen vuokraus on parhaillaan käynnissä, ja asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa vuoden 2015 alkupuolella. Tornitalot ja niiden juureen rakennettava kauppa- ja elämyskeskus ovat yksi vuosikymmenen merkittävimpiä rakennushankkeita Suomessa.

”Sivusto on ensisijainen tiedonlähde kaupanalan asiakkaille ja tornitalojen tuleville asukkaille, mutta myös kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita REDIn torniasunnoista, kauppakeskuksesta ja hankkeen etenemisestä”, SRV:n viestintäjohtaja Taneli Hassinen sanoo.

Kamerat pitävät käyttäjät ajan tasalla

Liikkuminen REDI-sivustolla on tehty mahdollisimman helpoksi. Sivustolle päivitetään säännöllisesti uutisia REDI-hankkeen etenemisestä, torniasumisen trendeistä meillä ja maailmalla sekä REDIn taustalla vaikuttavista ihmisistä. Nettisivuilta löytyy myös taustatietoa torniasumisesta ja REDIn mukanaan tuomasta uudesta kaupunkikulttuurista.

Yksi kiinnostavista aihealueista on Living LAB, jossa kerrotaan REDIssä käynnissä olevasta palvelumuotoiluprojektista. SRV kehittää REDIn asumisen palvelukonseptia yhdessä tulevien asukkaiden kanssa. REDI.fi-sivuilla olevien kyselyjen ja kilpailujen kautta kuka tahansa pääsee osallistumaan REDIn tulevaisuuden rakentamiseen. Uusimmat sisällöt voi tilata sivustolta myös uutiskirjeenä suoraan sähköpostiin.

Redi.fi-sivuston erikoisuuksiin kuuluu panoraamasovellus, joka esittää näköalat REDIn tulevan korkeimman asuintornin ylimmästä kerroksesta. Redi.fi-etusivulta löytyy myös web-kameran linkki, josta pääsee tarkastelemaan työmaan tilannetta reaaliaikaisesti. Web-kamera on asennettu Sörnäisten yrittäjätalon katolle.

Miljardihanke kohoaa lähes 132 metrin korkeuteen

SRV rakentaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin Kalasataman keskuksen eli REDIn, joka muodostuu kuudesta asuintornista, hotelli- ja toimistotornista sekä REDI-kauppakeskuksesta. Hankkeen arvo on noin miljardi euroa.

Tornitaloissa on 20–35 kerrosta. Korkein niistä nousee 131,7 metriin. Torneihin tulee asunnot yli 2 000 ihmiselle eri elämänvaiheisiin, eri tavoin varusteltuina.

REDIn ensimmäiset kaksi tornitaloa, joille myönnettiin rakennuslupa maaliskuun puolivälissä, valmistuvat arviolta vuonna 2018 ja loput osat vaiheittain vuoteen 2022 mennessä. REDIn ympärille rakennetaan seuraavan vuosikymmenen aikana Kalasataman asuinalue, joka valmistuessaan 2030-luvulla on 20 000 asukkaan kaupunginosa.

REDI.fi-sivusto avattiin 28.5.2014. Sivusto on syntynyt SRV:n, viestintätoimisto Milttonin sekä digitaalisen median tuotantostudion Barabran yhteistyönä. Samaan aikaan verkkosivujen kanssa avautuivat myös REDIn Facebook-sivut.

SRV Yhtiöt Oyj
Viestintä

Lisätietoa:

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, SRV, 040 504 3321, taneli.hassinen@srv.fi

Tutustu REDIn verkkosivuihin osoitteessa: www.redi.fi
REDIn Facebook-sivut: www.facebook.com/REDIbySRV

 

Jaa sivu