Taneli Hassinen SRV:n viestintä- ja markkinointijohtajaksi

 

Taneli Hassinen, 49, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15.3.2011 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Finnair Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana. 

– Taneli Hassinen on kokenut viestinnän ammattilainen. Hän on työskennellyt viestinnällisesti yhdessä valtakunnan haasteellisimmista organisaatioista, sen kenties vaikeimpana vuosikymmenenä. Hänen aikanaan kehitettiin voimakkaasti Finnairin sijoittajasuhdekäytäntöjä. Hän on saanut työstään myös tunnustusta erilaisissa julkisissa arvioinneissa. Olen iloinen saadessani tällaisen vahvistuksen SRV:n johtoryhmään, toimitusjohtaja Jukka Hienonen sanoo.

 SRV on kasvanut merkittäväksi tekijäksi niin toimitila- ja asuntorakentamisessa kuin kiinteistökehittämisessäkin. Yhtiön toimintamalli perustuu omakehitteisiin kiinteistöhankkeisiin ja asiakaslähtöiseen projektijohtototeutukseen. SRV:n tavoitteena on kasvaa markkinoita nopeammin Suomessa ja Venäjällä, jossa yhtiöllä kehittymässä lukuisia mielenkiintoisia hankkeita.

 – Minusta on kiinnostavaa lähteä kehittämään SRV:n kasvutarinaa erittäin osaavan ja innovatiivisen joukkueen kanssa. Yhtiön menestys perustuu yrittäjähenkiseen haastajan asenteeseen ja ainutlaatuiseen liiketoimintamalliin. Lähden innolla tukemaan omalla osaamisellani SRV:n menestystä, Taneli Hassinen toteaa.

 

SRV Yhtiöt Oyj
Jukka Hienonen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja
toimitusjohtaja Jukka Hienonen, puh. 0201 45 5213

 

Jakelu: Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet 

Jaa sivu