SRV:n REDIn ensimmäisen tornin asuntojen myynti alkaa

 

SRV:n REDIn ensimmäisen tornin asuntojen myynti alkaa

 

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttaman Suomen suurimman kaupunkirakentamiskohteen REDIn ensimmäisen asuintornin Majakan asuntojen myynti alkaa 15.2.2017. Kiinnostus asuntoja kohtaan on ollut suuri, sillä jo ennakkomarkkinoinnin käynnistyessä vuoden 2016 tammikuussa varattiin Majakan 282:sta asunnosta ensimmäisen vuorokauden aikana yli puolet. Tällä hetkellä Majakan asunnoista on varattu noin 90 prosenttia.

Merenpinnasta 134 metrin korkeuteen kohoava Majakka on valmistuessaan keväällä 2019 Suomen korkein asuinrakennus. Sen asunnot sijaitsevat kauppakeskus REDIn päällä kerroksissa 6-35.

”Kaikkiaan REDIn torneihin valmistuu tulevina vuosina noin 1 500 asuntoa, joten REDIn myöhemmin valmistuvista tornitaloista löytää kodin vielä senkin jälkeen kun Majakan asunnot on myyty. Korkealla asuminen, REDIn tornien näköalat sekä torneihin tulevat asumisen palvelut yhdessä ainutlaatuisen sijainnin ja kauppakeskuksen palveluiden kanssa ovat kiinnostaneet kodinetsijöitä. Meille on tärkeää, että luomme REDIstä kokonaisuuden, joka aidosti palvelee asukkaita, helpottaa heidän arkeaan ja tuo elämään ripauksen luksusta”, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen toteaa.

REDI-kokonaisuuteen tulee kaiken kaikkiaan kahdeksan tornitaloa. Kaikkien kahdeksan tornitalon hissi- ja porraskuiluja on rakennettu samanaikaisesti pysäköintilaitoksen ja kauppakeskuksen rungon kanssa kauppakeskuksen katon tasolle saakka. Majakan rakentaminen näkyvästi ylöspäin alkaa tulevan kevään aikana.

Majakasta löytyy koteja 36 neliömetrin kaksiosta 142,5 neliömetrin näköala-asuntoon. Asukkaille on tarjolla yhteistiloja, arjen askareissa avustava aulapalvelu ja vain hissimatkan päässä oleva, Suomessa uudenlaisella tavalla elämyksiä ja ostoksia yhdistävä kauppa- ja elämyskeskus. Majakan asunnoissa erikoista ovat myös viherhuoneet ja asuntojen hieman normaalia korkeampi huonekorkeus (290 cm). 

Majakan asuntoihin on voinut viime vuoden ajan tutustua SRV:n REDI Living Labissa Helsingin Suvilahdessa. REDI Living Labissa on esillä kaksi Majakan testiasuntoa ja virtuaalilasien kautta pääsee tutustumaan, miltä eri sisustusvaihtoehdot uudessa kodissa näyttäisivät. 

Lisätietoja:

Antero Nuutinen, johtaja, asuntorakentaminen, p. 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi
Heli Pulkkinen, tiedottaja, REDI by SRV, p. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

 

www.srv.fi

www.redi.fi 

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

 

 

REDI in brief

Paitsi korkealla sijaitsevia koteja, REDI tuo Helsinkiin myös uusia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja myös vapaa-aikaan, kun tornien juuressa sijaitseva kauppakeskus- ja elämyskeskus REDI aukeaa syksyllä 2018. REDI kauppakeskuksessa pääsee erikoisimmillaan kokemaan lentämisen elämyksen sekä kaikkia aisteja puhuttelevan 7D-virtuaaliteatterin, jossa elokuvien elämykset tulevat todeksi virtuaalilasien ja liikesimulaattoreiden kautta. REDIin tulee liiketiloja ja ravintoloita kaikkiaan yli 200, ja kauppakeskuksen odotetaan tavoittavan jopa yli 12 miljoonaa kävijää ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan. 2018 syksyllä avautuvan REDI kauppakeskuksen vuokraus etenee suunnitellusti. Tiloista on vuokrattuna sitovin ja aiesopimuksin noin 50 prosenttia.

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka.

 

Jaa sivu