SRV:n REDI Living Lab asuntomarkkinoiden vuoden 2016 kolmanneksi paras innovaatio

  

SRV:n REDI Living Lab asuntomarkkinoiden vuoden 2016 kolmanneksi paras innovaatio

 

SRV:n Helsingin Suvilahdessa sijaitseva REDI Living Lab palkittiin Asuntomarkkinat 2017 -tapahtumassa asuntomarkkinoiden vuoden 2016 kolmanneksi parhaana innovaationa.

”REDI Living Lab on SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttaman REDI-hankkeen esittelytila ja moderni asuntomyymälä, joka sijaitsee aivan työmaan naapurissa. Living Labissa pääsee tutustumaan ainutlaatuisella tavalla Kalasataman alueeseen, REDIn palveluihin ja REDIn torneista ensimmäisenä valmistuvan Majakan kahteen testiasuntoon”, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen kertoo.

Tekesin, Rakennuslehden ja Suomen Asuntotietokeskuksen edustajista koostuva kilpailuraati valitsi kymmenestä kilpailuun ilmoittautuneesta kohteesta kolme finalistia, jotka esiteltiin Asuntomarkkinat 2017 -tapahtumassa Helsingissä 31. tammikuuta. SRV ilmoitti REDI Living Labin mukaan kilpailuun tilan ainutlaatuisuuden vuoksi.

”REDI on rakennushankkeena niin ainutlaatuinen, että siitä ei voi kertoa vain perinteisin keinoin. REDIssä asuminen on kokonaiselämys, joka syntyy monen ainutlaatuisen tekijän summana. Living Lab tarjoaa myös esimakua siitä, millaista korkealla asuminen REDIssä on. Emme rakenna pelkästään kauppakeskusta ja uusia tornitaloja vaan luomme asumiseen ja elämiseen kokonaan uudenlaista palvelukulttuuria. REDI on kokonaisuus, jonka esittely avautuu parhaiten sille rakennetussa omassa esittelytilassa”, Nuutinen jatkaa.

REDI Living Lab avasi ovensa tammikuussa 2016. Ensimmäisen toimintavuoden aikana tilassa on vieraillut kaikkiaan lähes 5 000 ihmistä. Asuntomyynnin tilaisuuksien lisäksi Living Labissa on järjestetty useita SRV:n asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksia sekä sisäisiä koulutuksia. Nimensä mukaisesti Living Labissa tehdään myös kehitystyötä. REDIstä asunnon varanneet ovat tiiviisti mukana suunnittelemassa tulevan kotinsa palveluja, joihin kuuluvat esimerkiksi yhteiset klubitilat ja suurkaupunkien pilvenpiirtäjistä tuttu aulapalvelu. REDIn lisäksi Living Labissa esitellään Kalasataman historiaa ja tulevaisuutta. Esimerkiksi Helsinki-päivänä tilassa vieraili yli 700 alueesta kiinnostunutta. REDIn torneissa asumisesta kiinnostuneet voivat myös katsoa virtuaalilasien avulla miltä eri asunnot tai uuden kodin sisustusvaihtoehdot näyttäisivät.

REDI Living Labissa on avoimet ovet ensi tiistaina 6.2. klo 14.00 – 18.00. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle. Käynnin voi sopia toiseen ajankohtaan myös suoraan asuntomyynnin kanssa. Asuntomyynnin yhteystiedot löytyvät www.redi.fi -sivustolta.

 

Lisätietoja:

Antero Nuutinen, johtaja, asuntorakentaminen, SRV, 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi
Heli Pulkkinen, tiedottaja, REDI by SRV, 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

 

REDI Living Labiin voi tutustua myös tämän videon kautta:

https://drive.google.com/file/d/0B29NzRLLka5hblFnRVV1UF9kRTQ/view?usp=sharing

 

Kuvia REDI Living Labista voi ladata medialle tarkoitetusta kuvapankista SRV:n nettisivuilta:

http://srv.kuvapankki.info/welcome.php?sNickname=26b3d1c321c062bda1428f92661e497d&cat=10000183

 

www.srv.fi

www.redi.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

  

REDI in brief

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka.

REDI kauppakeskus avataan syksyllä 2018 ja ensimmäisenä valmistuvaan tornitaloon, Majakkaan, asukkaat pääsevät muuttamaan 2018-2019 vaihteessa. Loput tornitalot valmistuvat vaiheittain vuoteen 2023 mennessä.

Jaa sivu