SRV:N RAKENTEILLA OLEVA ASUNTOKANTA YLITTI 2000 ASUNNON RAJAN

SRV:llä on rakenteilla yli 2 000 asuntoa, joista valtaosa tulee pääkaupunkiseudulle. Viime vuonna vastaavaan aikaan rakenteilla oli alle tuhat asuntoa. Asuntorakentaminen on noin kolmannes SRV:n koko liikevaihdosta.

Selvästi yli puolet asunnoista on vuokra- tai asumisoikeusasuntoja. SRV:n omaperusteisesta tuotannosta osa on kaupungin hintasäänneltyjä hitas-kohteista.
– Olemme taantuman jälkeen olleet rohkeasti mukana myös vuokra-asuntorakentamisessa pitääksemme yllä monipuolista asuntotuotantorakennetta. Olemme osaltamme kantaneet näin myös yhteiskuntavastuutamme, sillä vuokra-asuntojen tarve kasvaa. SRV on tällä hetkellä yksi pääkaupunkiseudun suurimmista asuntorakentajista, SRV:n toimitusjohtaja Jukka Hienonen sanoo.

Viimeisimpänä urakkana SRV allekirjoitti sopimuksen Tarveasunnot Oy:n kanssa Keravan Virrenkulmaan nousevista kahdesta kerrostalokohteesta. Kuukausi sitten Tarveasuntojen kanssa sovittiin Espooseen rakennettavista kohteista. SRV:n ja Tarveasuntojen urakkasopimusten arvo on yhteensä yli 40 miljoonaa euroa.

SRV Yhtiöt Oyj
Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@srv.fi

         Lisätietoja Tarveasuntojen kanssa tehdystä sopimuksesta:
         Juha-Veikko Nikulainen, johtaja, puh. 0500 430 017

Jaa sivu