SRV:n Niittykummun metroaseman päälle toteuttama kauppakeskus Niitty avasi ovensa

SRV:n Niittykummun metroaseman päälle toteuttama kauppakeskus Niitty avasi ovensa

SRV:n toteuttama kauppakeskus Niitty juhlii avajaisiaan 15. kesäkuuta. Niittykummun metroaseman päälle toteutettu kauppakeskus tarjoaa hyvät päivittäispalvelut alueen tuhansille nykyisille ja tuleville asukkaille. Kauppakeskus Niityn kaupallisten tilojen laajuus on noin 7 000 m2, ja kaikki kauppakeskuksen liiketilat on vuokrattu.

”Niitty on monella tapaa erilainen kauppakeskus. Se on rakennettu Länsimetron päälle siten, että kauppakeskuksesta on suora kulku metroasemalle kauppakeskus Kampin tapaan. Kauppakeskuksessa on erikoista myös se, että kauppakeskuksen päälle kohoaa kaksi SRV:n rakentamaa kerrostaloa, yhteensä 300 asuntoa. Toinen taloista on jo valmis, ja Espoon korkeimman asuintornitalon Niittyhuipun harjannostajaisia vietettiin juuri”, asiakkuusjohtaja Toni Kankare SRV:ltä kertoo.

Kauppakeskus Niityssä on kaksi suurta päivittäistavarakauppaa; K-Supermarket ja S-Market. Pääkäytävälle, heti metron liukuportaiden ja hissien tuntumaan sijoittuvat R-kioski, Subway ja Kotipizza sekä mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar. Kauppakeskuksessa pääsee kahville Espresso Houseen ja Mukiin&Keittiöön. Käytävän varrelle sijoittuvat lisäksi lemmikkieläinten tarvikkeisiin keskittynyt Fast & Furry, Alko ja parturi-kampaamot Piiu Pop sekä Bob&Bangs. Niittyyn tulee myös kaksi ruokaravintolaa, ravintola Deliroom UkkoHauki ja kiinalainen ravintola Futo. Lisäksi kauppakeskuksesta löytyy Luontaistuntija, Bieder-kukkakauppa ja Tapiolan Juhlapuku.

Metrokeskuksen yhteyteen on rakennettu myös oma kaksikerroksinen ”Huippuparkki” -niminen pysäköintiyhtiö asukaspysäköintiä varten. Lisäksi päivittäistavarakaupan yläpuolelle sijoittuu kaksikerroksinen yhteiskäyttöinen pysäköintiyhtiö liiketilojen asiakkaiden ja metron liityntäpysäköinnin käyttöön.

SRV:n kehittämä Niitty on myyty OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle vuonna 2015, ja se luovutettiin tilaajalle kesäkuun alussa.

”Niittykummun alueen kehittäminen on erittäin hyvä esimerkki SRV:n osaamisesta ja innovatiivisesta hankekehityksestä. Niittykummussa keräsimme suunnitelmamme avulla yhteen joukon sijoittajia. Heidän kanssa teimme kaupungille ehdotuksen Niittykummun alueen kehittämiseksi, joka on nyt johtanut uusien talojen rakentamiseen”, asiakkuusjohtaja Toni Kankare SRV:ltä sanoo.

Kun SRV:n toteuttama uusi metrokeskus aloittaa nyt toimintansa, vanha Niittytori puretaan, ja sen paikalle rakennetaan asuntoja. Niittykummun alueen kehittämishankkeen toisessa vaiheessa on tarkoituksena rakentaa kolme rakennusta, joihin tulee yhteensä yli 200 asuntoa. Toisen vaiheen rakentaminen alkaa vuoden 2017 aikana.

Lisätiedot:

Toni Kankare, asiakkuusjohtaja, SRV, 044 501 0210
Tiina Niemi, viestintäpäällikkö, SRV, 040 502 7549

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

  

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu