SRV:n moderni kaupunkikeskus REDI etenee: asuintorni Loiston ennakkomarkkinointi alkaa

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     6.7.2018, KLO 9.00

SRV:n moderni kaupunkikeskus REDI etenee: asuintorni Loiston ennakkomarkkinointi alkaa

Kaupunkien kehittäjänä tunnetun SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttaman Suomen suurimman kaupunkirakentamiskohteen REDIn toisen asuintornin Loiston ennakkomarkkinointi alkaa 9.7.2018. Voimakkaasti kehittyvän uuden kaupunkialueen ytimeen nousevan REDIn torneissa on ainutlaatuista sijainnin, korkealla asumisen ja näköalojen lisäksi arkea helpottavat asumisen palvelut, joita SRV kehittää yhdessä asukkaiden ja REDIn kauppakeskuksen toimijoiden kanssa.

”REDIn torneihin tulevat asumisen palvelut yhdessä kauppakeskuksen palveluiden kanssa ovat kiinnostaneet kodinetsijöitä. Meille on tärkeää, että luomme REDIstä kaupunkikeskuksen, joka aidosti palvelee asukkaita, helpottaa heidän arkeaan ja tuo elämään ripauksen luksusta”, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen toteaa. ”REDIn ensimmäinen asuintorni Majakka asumisen palveluineen on herättänyt valtavasti kiinnostusta ja tornitalon asunnoista on myymättä enää vajaa 10. Majakan ennakkomarkkinoinnin käynnistyessä vuoden 2016 tammikuussa sen asunnoista varattiin ensimmäisen vuorokauden aikana yli puolet”, Nuutinen jatkaa.

Loiston asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat esimerkiksi kuntoilua varten sekä korkealla 30. kerroksessa sijaitsevat klubitila, saunaosasto ja kattoterassi. Älykäs hissi-lukitus-ovipuhelin -järjestelmäkokonaisuus edistää sujuvaa liikkumista tornissa niin asukkaille kuin heidän vierailleen. Huoneiston sähköenergian ja veden kulutustietojen seuranta sekä yhteistilojen tilavaraukset hoituvat kätevästi talon digitaalisilla palveluilla. SmartPost-pakettilokerikkopalvelut mahdollistavat pakettien vastaanottamisen ja lähettämisen kotitalosta poistumatta. Aulapalvelu ja interaktiiviset porrasnäytöt puolestaan tarjoavat uudenlaista, monikanavaista asiakaspalvelua, helpottaen asumisen palveluiden kuten kotisiivouksen saavutettavuutta. Vain hissimatkan päässä asukkaita palvelee Suomessa uudenlaisella tavalla elämyksiä ja ostoksia yhdistävä kauppa- ja elämyskeskus. Autoilevia asukkaita palvelee maan alla Q-Parkin operoima REDI Parkki -pysäköintilaitos, josta pysäköintipalvelujen lisäksi on saatavilla auton pesua, renkaan vaihtoa ja pienkorjauksia.

Merenpinnasta 124 metrin korkeuteen kohoavan Loiston 249 asuntoa sijaitsevat kauppakeskus REDIn päällä kerroksissa 6-32. Loistosta löytyy huoneistoja yksiöstä neljän huoneen näköala-asuntoon. Loiston asunnoissa kiinnostavaa ovat myös viherhuoneet ja asuntojen hieman normaalia korkeampi huonekorkeus (290 cm). Loiston rakentaminen on tarkoitus alkaa syksyllä 2018. 

Ennakkomarkkinoinnin aikana Loiston, kuten helmikuun jälkeen kaikkien muidenkin SRV:n uudiskohteiden, asunnoilla on kaksi eri hintaa. Kun asunnon varaa ennen ennakkomarkkinoinnin päättymistä, voi valita kahdesta eri tavasta ostaa asunto: yhtiölainalla tai ilman. Kun asunnon ostaa ilman yhtiölainaa, on asunnon velaton myyntihinta edullisempi kuin yhtiölainan kanssa. Tällöin asiakkaan ostamaan asuntoon ei kohdisteta yhtiölainaosuutta, ja asiakas maksaa koko asunnon velattoman myyntihinnan rakentamisen etenemisen mukaisesti.

Lisätietoja:

Antero Nuutinen, johtaja, asuntorakentaminen, SRV, 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, 0400210898, merja.rainio@srv.fi

Heli Pulkkinen, tiedottaja, SRV, 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

REDI in brief

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Kaikkien kahdeksan tornitalon hissi- ja porraskuilut on rakennettu samanaikaisesti pysäköintilaitoksen ja kauppakeskuksen rungon kanssa kauppakeskuksen katon tasolle saakka. Kaikkiaan REDIn torneihin valmistuu tulevina vuosina noin 2 000 asuntoa. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka.

REDI kauppakeskus avataan syksyllä 2018 ja ensimmäisenä valmistuvaan tornitaloon, Majakkaan, asukkaat pääsevät muuttamaan keväällä 2019. Loput tornitalot valmistuvat vaiheittain vuoteen 2023 mennessä. www.redi.fi

www.srv.fi

www.redi.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu