SRV:n asuntomyynti ennätystasolla myös alkuvuonna

SRV:n asuntomyynti kohosi uuteen ennätykseen edellisenä vuonna, kun yhtiö myi yhteensä 745 omaperusteista asuntoa ympäri Suomen. Asunnoista 477 myytiin kuluttajille ja loput instituutiosijoittajille. Myös alkaneen vuoden asuntomyynti on käynnistynyt vahvasti. Helmikuussa tehtiin jälleen uusi myyntiennätys, SRV myi yhteensä 88 huoneistoa ympäri Suomen.

– Varainsiirtoveron muutos maaliskuun alussa kannusti asunnon ostajia tekemään kaupat alkuvuoden aikana ja tämä näkyy osaltaan helmikuun hyvässä myynnissä. En kuitenkaan usko, että veromuutos on uuden kodin ostoa ohjaava tekijä. SRV:n asuntonäytöillä onkin maaliskuussa käynyt asiakkaita aivan alkuvuoden tapaan, myyntijohtaja Marja Kuosma kertoo.

SRV on yksi Suomen suurimmista asuntorakentajista. Vuoden lopussa rakenteilla oli yhteensä 1 849 asuntoa, joista 586 yhtiön omaa tuotantoa. Suurin osa SRV:n asuntohankkeista sijaitsee pääkaupunkiseudun tai Pirkanmaan alueella, mutta yhtiöllä on hankkeita myös aluekeskuksissa Jyväskylän, Turun ja Oulun seuduilla.

Vuoden 2013 aikana ennakoidaan valmistuvan yhteensä 505 omaperusteista asuntoa.

Lisätietoja

Marja Kuosma, myyntijohtaja, puh. 040 844 8630  

Jaa sivu