SRV valittiin Taysin etupihan uudisrakennusten projektijohtourakoitsijaksi

SRV valikoitui Tampereen yliopistollisen sairaalan merkittävimmän rakennushankkeen projektijohtourakoitsijaksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin järjestämän tarjouskilpailun perusteella. SRV toimii sairaanhoitopiirin valvonnassa hankkeen projektinjohtourakoitsijana johtaen työmaata ja vastaten kohteen aliurakka- ja hankintasopimuksista. Hanke jakaantuu toteutuksen valmistelu- ja rakentamisvaiheeseen. 

Hankkeen kokonaiskustannuksiksi toimintavarusteluineen on arvioitu noin 200 miljoonaa euroa. Tulevan talven aikana valmistellaan hankkeen läpivientiä yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa siten, että rakentamisesta aiheutuvat häiriöt sairaalalle ja muille alueen toimijoille saataisiin minimoitua. Samalla määritellään hankkeen tarkemmat aikataulu- ja kustannustavoitteet sekä SRV:n urakan laajuus. Lopullinen rakentamispäätös tehdään ja urakkasopimus allekirjoitetaan tämän jälkeen.

”SRV on tunnettu vaativista rakennusprojekteista. Taysin etupihan uudisrakentaminen on jälleen uusi tällainen hanke, sillä rakennustyömaa sijaitsee sairaala-alueella keskeisellä ja ahtaalla paikalla ja sairaalan toiminta jatkuu koko rakennustyön ajan”, tuotantojohtaja Kimmo Kurki SRV:stä toteaa.

Taysin etupihalle rakennetaan kolme uudisrakennusta ja maanalainen pysäköintihalli. Rakennustyöt pyritään aloittamaan vuoden 2015 aikana, jolloin uudet rakennukset valmistuvat vaiheittain vuosien 2017–2019 aikana.

”Olemme olleet viime vuosina mukana useassa sairaalaprojektissa. Rakennamme parhaillamme muun muassa Jorvin sairaalan päivystyslisärakennusta Espooseen sekä Uutta Lastensairaalaa ja HUSLAB-rakennusta Helsinkiin.”

SRV Yhtiöt Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Kimmo Kurki, tuotantojohtaja, puh. 040 705 7266

 

 

Jaa sivu