SRV toteuttaa koulukeskuksen yli 1 000 lapselle Espoon Leppävaaraan

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     19.3.2018 KLO 12.00

SRV toteuttaa koulukeskuksen yli 1 000 lapselle Espoon Leppävaaraan

SRV on valittu toteuttamaan kokonaisarvoltaan noin 33 miljoonan euron peruskoulu -ja päiväkotihanke Espoon Leppävaaraan. SRV ja Espoon kaupungin Tilapalvelut -liikelaitos ovat allekirjoittaneet sopimuksen Leppävaaran koulukeskus Monikon projektinjohtourakasta. Uusi koulukeskus toteutetaan yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana ja se sisältää vanhan suojellun koulurakennuksen peruskorjauksen sekä samalle alueelle toteutettavien uudisrakennusten rakentamisen.

Koulukeskus on ensimmäinen yhteinen koulu- ja päiväkotihanke suomen- ja ruotsinkielisille Espoossa. Uuteen koulukeskukseen toteutetaan tilat ruotsinkieliselle alakoululle ja päiväkodille sekä suomenkieliselle päiväkodille, alakoululle ja yläkoululle. Kouluihin on arvioitu tulevan kaikkiaan 1 000–1 100 lasta ja kohteen laajuus on noin 15 000 kerrosneliömetriä.

”Leppävaaran koulukeskus Monikko on hyvä esimerkki siitä, miten peruskorjaamalla vanhoja tiloja ja yhdistämällä ne uudisrakennuksiin saadaan moderni, toimiva oppimisympäristö monille espoolaisille lapsille ja nuorille. Olemme toteuttaneet aiemmin menestyksekkäästi muun muassa Opinmäen kampuksen Espoon Suurpellossa ja Liipolan koulun Lahdessa. Parhaillaan rakennamme kouluja muun muassa Helsingin Jätkäsaaressa ja Lauttasaaressa sekä Maskussa ja Monikko tuo hienon lisän tähän joukkoon”, toteaa SRV:llä hankkeesta vastaava yksikönjohtaja Antti Raunemaa.

Hankkeen kehitysvaihe alkaa välittömästi ja jatkuu marraskuulle 2018. Hankkeen lopullinen kokonaisarvo tarkentuu kehitysvaiheessa. Hankkeen toteuttaminen alkaa puolestaan joulukuussa 2018 ja tämän hetkisen arvion mukaan hanke näkyy SRV:n tilauskannassa vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Kokonaisuudessaan Leppävaaran uusi koulukeskus valmistuu arviolta toukokuussa 2021.

Lisätiedot:
Antti Raunemaa, yksikönjohtaja, p. 040 564 4105, antti.raunemaa@srv.fi
Päivi Kauhanen, viestintäjohtaja, p. 050 598 9560, paivi.kauhanen@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

 

Jaa sivu