SRV toteuttaa Jokirinteen oppimiskeskuksen Kirkkonummelle elinkaarihankkeena

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     28.05.2018, KLO 18.00

SRV toteuttaa Jokirinteen oppimiskeskuksen Kirkkonummelle elinkaarihankkeena

Kirkkonummen kunta on valinnut SRV:n toteuttamaan kokonaisarvoltaan noin 40 miljoonan euron Jokirinteen oppimiskeskuksen Kirkkonummen Vesitorninmäelle. Hanke toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana ja nyt allekirjoitettu palvelusopimus kattaa lisäksi oppimiskeskuksen elinkaarivastuun 10 vuodeksi. Uudella koulurakennuksella korvataan nykyisen Kirkkoharjun koulun sekä Finnsbackan päiväkodin tilat.

”Jokirinteen oppimiskeskus on meille tärkeä hanke. Meillä on laaja ja pitkä kokemus rakennushankkeiden toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti niin suunnittelun, rakentamisen kuin kiinteistöjen kokonaisvaltaisen toimivuudenkin osalta. Valintamme Jokirinteen oppimiskeskuksen toteuttajaksi täydentää loistavasti strategisen tavoitteemme laajentaa rakentamisen palvelujen tarjontaamme elinkaariurakointiin”, toteaa yksikönjohtaja Saku Kosonen.

Oppimiskeskukseen toteutetaan tilat kaikkiaan 1 100 1-9. luokan oppilaalle ja 240 päiväkotilapselle. Lisäksi oppimiskeskukseen tulee liikuntahalli katsomoineen, mikä mahdollistaa muuan muassa kansallisen tason salibandy- ja käsipallo-otteluiden pelaamisen.

 ”Olemme toteuttaneet viime aikoina menestyksekkäästi muun muassa Opinmäen kampuksen Espoon Suurpellossa ja Liipolan koulun Lahdessa. Parhaillaan rakennamme kouluja muun muassa Helsingin Jätkäsaaressa ja Lauttasaaressa sekä Maskussa. Jokirinteen oppimiskeskus on hieno lisä tähän joukkoon”, Kosonen sanoo.

Oppimiskeskuksen rakentaminen alkaa maanrakennustöillä syksyllä 2018 ja kokonaisuus valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lisätiedot:
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi
Pilvi Aalto, viestinnän suunnittelija, 040 632 5505, pilvi.aalto@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu