SRV rakentaa Koivusaaren metroaseman

SRV ja Länsimetro Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen länsimetron Koivusaaren aseman rakentamisesta. Urakan arvo on noin 29 miljoonaa euroa. Asema toteutetaan projektinjohtourakkana ensimmäisenä koko länsimetron urakoista.

Työt Koivusaaren metroasemalla alkavat heti, ja asema valmistuu loppuvuodesta 2015. Kireä aikataulu tekee urakasta erityisen vaativan.

”Kireän aikataulun vuoksi osa rakenteista tehdään tehdasvalmisteisista elementeistä. Myös työmaan tehokas logistiikka tunnelissa korostuu”, tuotantojohtaja Antti Raunemaa kertoo. ”Pääsemme tällä työmaalla näyttämään osaamisemme vaativien urakoiden johtamisessa ja toteuttamisessa.”

Koivusaaren metrourakka on luonnollista jatkumoa muille SRV:n rataurakoille. SRV on urakoinut aiemmin länsimetron varrelta Otaniemen asema- ja ratatunneleiden louhinta- ja lujitustyöt, jotka valmistuivat syyskuussa 2013. Otaniemi oli yksi haastavimmista länsimetron kohteista, koska alueella on paljon herkkää tutkimuskalustoa. Kehäradalla SRV rakentaa urakoista merkittävintä, Lentokentän asemaa.

Lisätietoja:
Antti Raunemaa, tuotantojohtaja, 040 564 4105

Jaa sivu