SRV rakentaa Jorvin sairaalan päivystyslisärakennuksen HUS Kiinteistöille

SRV ja HUS Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen Jorvin sairaalan päivystyslisärakennuksen toteuttamisesta projektinjohtourakkana. Urakkasopimuksen arvo on 30,5 miljoonaa euroa ja urakka käsittää rakennustekniset työt sekä projektinjohdon. Rakennustyöt Jorvissa aloitetaan välittömästi ja päivystyslisärakennus on valmis otettavaksi käyttöön loppuvuodesta 2015.

HUS Kiinteistöt tulee tilaamaan päivystyslisärakennuksen hankkeeseen kaikkiaan lähes kaksikymmentä sivu- tai erillisurakkaa, joista suurin osa toteutetaan SRV:n projektinjohdon alaisuudessa.

”Päivystyslisärakennus on osa Jorvin sairaalan uudistusinvestointia, jolla varmistetaan sairaalan toimiminen myös tulevien kantasairaalan saneerausvaiheiden aikana”, HUS Kiinteistöjen projektipäällikkö Marita Perälä kertoo.

Osana päivystyslisärakennusta tulee olemaan koko HUS:n sairaaloiden keskitetty palovammakeskus, joka vastaa valtakunnallisesti vaikeiden palovammapotilaiden hoidosta. SRV:n projektijohtaja Saku Kososen mukaan palovammakeskus yhdessä rakennukseen tulevan teho-osaston ja välinehuoltokeskuksen kanssa tuovat rakennushankkeelle erityistä vaativuutta.

SRV Yhtiöt Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Saku Kosonen, projektijohtaja, SRV, 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi
Marita Perälä, projektipäällikkö, HUS Kiinteistöt, 050 427 1346, marita.perala@hus.fi

 

Jaa sivu