SRV myy Vantaankosken Pressin ensimmäisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille

SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     20.12.2018, KLO 13.15

SRV myy Vantaankosken Pressin ensimmäisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille

SRV on tehnyt sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden ensimmäisen toimistorakennuksen myynnistä. Toimistorakennus valmistuu Vantaankoskelle tämän vuoden lopussa ja ensimmäiset vuokralaiset muuttavat vuoden 2019 alussa uusiin tiloihinsa. Kauppahintaa ei julkisteta.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Valmistuvan rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5 400 m2. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää.

Pressi Smart Premises tarjoaa energiatehokasta ja monipuolista toimistotilaa sekä tiloja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan. Kaupan kohteena olevaan C-taloon sijoittuu kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, kuten Finn-ID ja Anticimex.  Vuokrausaste on noin 80 prosenttia ja lopputiloista on useita neuvotteluja käynnissä.

”Kauppa tukee hienosti visiotamme kehittää Vantaankoskea tulevaisuuden yrityskeskukseksi. Pressin C-talon ohella tavoitteena on käynnistää rakennustyöt pian myös B-talon osalta. Samanaikaisesti rakennamme vastapäisellä tontilla STC Pressiä, jonka kesällä 2019 valmistuviin tiloihin on tulossa tukkukaupan ja huoltoalan toimijoita”, kertoo SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen.

Pressin suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään uusia energiaa säästäviä innovaatioita, kuten räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Pressi tulee täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

”Pressin sijainti kehittyvällä alueella ja liikenteen solmukohdassa vahvistaa Tallbergin kiinteistöportfoliota ja luo erinomaiset olosuhteet palvella toimistoasiakkaitamme entistä paremmin uudessa kiinteistössä. Pressin energiatehokkuudella ja uusiutuvan energian hyödyntämisellä oli myös merkittävä painoarvo kaupan syntymisessä. Olemme havainneet, että nykyaikaisissa, energiatehokkaissa ja teknisesti hyvin toimivissa kiinteistöissä on myös tyytyväisimmät asiakkaat”, kommentoi toimitusjohtaja Timo Valtonen Julius Tallberg-Kiinteistöistä.

Lisätiedot:
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, SRV, p. 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, p. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, p. 050 364 8737, timo.valtonen@tallberg.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu