SRV muuttaa Unioninkadulla sijaitsevan toimistotalon asunnoiksi

SRV ja Auratum Asunnot Helsinki Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevan toimistotalon muuttamisesta asuinkerrostaloksi. Kaartin Unioni -nimiseen yhtiöön tulee yhteensä 39 ainutlaatuista, laadukasta asuntoa. Kellarikerroksien laajat pysäköinti- ja varastointitilat sekä sauna- ja uima-allasosasto uudistetaan kokonaisuudessaan.

”Kaartin Unioni on hyvä esimerkki siitä, miten vanha, historiallinen rakennus voi saada uudenlaisen elämän uuteen käyttötarkoitukseen muutettuna”, SRV:n tuotantojohtaja Antti Raunemaa kertoo. ”Meillä on vahva osaaminen korjaus- ja uudisrakentamisesta kaupunkien keskustoissa. Helsingissä tuoreita esimerkkejä ovat Kaisa-talo ja Stockmannin tavaratalo sekä käynnissä olevat presidentinlinnan ja Brondankulman toimistotalon peruskorjaukset.”

Kiinteistö sijaitsee Unioninkatu 8:ssa Tähtitorninmäen juurella. Aiemmin rakennuksessa on toiminut muun muassa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n toimisto ja Puolustushallinnon Rakennuslaitos.

 ”Kaartin Unionin keskeinen sijainti Kauppatorin ja meren läheisyydessä on jo ennakkomarkkinoinnissa herättänyt kiinnostusta, toteaa johtaja Janne Seeste Auratum Asunnoista. ”Luvassa on kaupunkikoteja parhaimmillaan. Sen takaavat huolellinen suunnittelu ja korkealuokkainen, nykyajan asumisvaatimukset täyttävä varustelu. Olemme tyytyväisiä nyt alkavaan yhteistyöhön ja uskomme, että sillä voimme vastata asiakkaidemme odotuksiin”, hän jatkaa.
 
Rakennustyöt kohteessa aloitettiin marraskuussa, ja urakka valmistuu loppuvuonna 2014.

Lisätietoja

Antti Raunemaa, tuotantojohtaja, SRV, 040 564 4105, antti.raunemaa@srv.fi

Janne Seeste, johtaja, rakennuttaminen, Auratum Asunnot Helsinki, puh. 0400 850 198, janne.seeste@auratum.com

SRV luo parhaat puitteet ihmisille elää ja yrityksille toimia. Rakennushankkeiden toteutuksen edelläkävijänä kehitämme, kaupallistamme ja rakennamme rohkeasti uutta. Innovatiiviseen hankekehitykseen ja tehokkaaseen projektinjohtototeutukseen perustuva SRV Malli tarjoaa hiotut konseptit sekä oivaltavat uudet ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. SRV Yhtiöt Oyj on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, jonka liikevaihto on noin 700 Meur. Konsernissa työskentelee tuhat ihmistä. SRV toimii Suomen lisäksi Pietarissa ja Moskovassa sekä Virossa. www.srv.fi

Auratum Asunnot Helsinki Oy on osa Auratum-konsernia, jonka liiketoimintaan kuuluvat pääomasijoitustoiminta ja kiinteistöliiketoiminta. Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan. Yhtiöllä on meneillään hankkeita pääkaupunkiseudulla mm. Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa ja Munkkiniemessä, jossa Koneen entinen pääkonttorirakennus muutetaan asuinkäyttöön. www.auratum.com

Jaa sivu