SRV kehittää Toyota Tsusho Nordic Oy:n kanssa modernin autotalon Espooseen

SRV ja Toyota Tsusho Nordic Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen täyden palvelun autotalon kehittämiseksi Toyota- ja Lexus-brändeille Espoon Friisinmäkeen.

”Tavoitteenamme on saada moderni, toiminnallisesti ensiluokkainen ja erittäin energiatehokas autotalo, jonne sijoittuu myös pääkonttorimme”, Toyota Tsusho Nordicin toimitusjohtaja Mikko Huopalainen kuvailee.

Tuleva autotalo sijaitsee erittäin hyvällä liikepaikalla Turunväylän varrella Kehä I:n ja Kehä II:n välillä. Kehitettävän alueen viereen valmistuu myös uusi ”puolen Kilon” liittymä ja Turunväylän ylittävä silta vuonna 2015.

”Autotalo on molemmille osapuolille merkittävä projekti ja jälleen yksi osoitus siitä, mitä avoimella ja aktiivisella yhteistyöllä voidaan kehittää”, SRV:n asiakkuusjohtaja Toni Kankare kertoo.

Rakentaminen aloitetaan vuonna 2015. Toyotan Tsusho Nordicin autotalohanke täyttää kehitettävästä alueesta noin puolet, joten osapuolet ovat samalla sopineet alueen loppuosan kehittämisestä. Autotalon rinnalle kehitetään muuta kaupallista, Toyotan liiketoimintaa tukevaa toimintaa.

Lisätietoja:

Mikko Huopalainen, CEO, Toyota Tsusho Nordic, 0400 623 683
Toni Kankare, asiakkuusjohtaja, SRV, 044 501 0210
 

Jaa sivu