SRV jatkaa Lapinmäentien hankkeen kehittämistä Helsingin Munkkivuoressa

SRV jatkaa Lapinmäentien hankkeen kehittämistä Helsingin Munkkivuoressa

SRV otti tärkeän askeleen eteenpäin Helsingin Munkkivuoressa sijaitsevan Lapinmäentie-hankkeen kehittämisessä ostamalla määräalan Lapinmäentie 1:ssä sijaitsevasta kiinteistöstä Pohj Landlord (Finland) LLC:ltä.

”Olemme usean vuoden ajan kehittäneet Pohjola-talonakin tunnettua kohdetta yhteistyösopimuksen puitteissa, ja nyt tehty kauppa on luonnollinen jatkumo hankkeen etenemiselle. Lapinmäentie 1 on kohteena erittäin mielenkiintoinen ja sopii hyvin strategiaamme kaupunkikeskusten rakentajana. Keskeisellä sijainnilla, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä olevilla asunnoilla on kova kysyntä”, kertoo SRV:n varatoimitusjohtaja Timo Nieminen.

Kaupan yhteydessä SRV vuokraa pitkäaikaisella maanvuokrasopimuksella OP Tonttirahasto Ky:ltä sen samassa yhteydessä samasta kohteesta hankkimat määräalat. SRV:n ostamat ja vuokraamat määräalat yhdessä muodostavat voimassa olevan asemakaavan mukaisen korttelin.

”OP Tonttirahasto on kasvanut reilussa vuodessa sijoituskapasiteetiltaan noin 200 miljoonan euron suuruiseksi, josta nyt tehdyn kaupan myötä noin neljännes on sijoitettu. Hankitut kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella. Konsepti on osoittautunut toimivaksi yhteistyövälineeksi rakentajien kanssa asuntotuotannon lisäämiseksi”, kertoo OP Kiinteistösijoitus Oy:n toimitusjohtaja Markku Mäkiaho.

SRV jatkaa töitä Lapinmäentien alueen kehittämiseksi elokuussa 2016 vahvistetun asemakaavan mukaisesti. Alueelle on suunnitteilla seitsemän uutta asuintornia säilytettävän A-tornin lisäksi. Uusiin asuintorneihin on suunniteltu kaikkiaan yli 700 asuntoa. A-tornin osalta selvitetään erilaisia konseptivaihtoehtoja ja kohteeseen voi sijoittua esimerkiksi kaupan ja palveluiden tiloja sekä toimistotiloja.

 

Lisätietoja:

Timo Nieminen, varatoimitusjohtaja, SRV, p. 0400 424 552, timo.nieminen@srv.fi
Markku Mäkiaho, toimitusjohtaja, OP Kiinteistösijoitus Oy, p. 050 529 2055, markku.makiaho@op.fi
Pilvi Aalto, viestinnän suunnittelija, SRV, p. 040 632 5505, pilvi.aalto@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu