SRV ja ICECAPITAL panostavat pääkaupunkiseudun asuntotuotantoon

SRV on myynyt kaksi pääkaupunkiseudun asuntokohdetta pohjoismaisen ICECAPITAL -konsernin kiinteistöpääomarahastolle. ICECAPITAL Housing Fund III Ky osti SRV:n omaperusteiset hankkeet Vantaan Viertolasta ja Helsingin Kannelmäestä. Kohteissa on yhteensä 63 asuntoa.

”SRV on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista asuntorakentajista. Omistusasuntojen lisäksi haluamme tarjota laadukkaita asuntoja hyvien liikenneyhteyksien varrelta myös pääkaupunkiseudun vuokra-asuntomarkkinoille. Olenkin iloinen, että ICECAPITAL on rahastoillaan mukana tukemassa laadukkaan vuokra-asuntotuotannon syntymistä”, SRV:n kotimaan asuntotuotannosta vastaava johtaja Antero Nuutinen sanoo.

Kauppa on jatkoa viime keväänä alkaneelle yhteistyölle, jolloin ICECAPITAL osti edelliseen rahastoonsa SRV:n kehittämän asuntokohteen Vantaan Tikkurilasta.

”Nyt toteutettu kauppa on luontevaa jatkoa hyvin alkaneelle yhteistyölle. ICECAPITAL Housing Fund III Ky kiinteistöpääomarahaston painopiste on pääkaupunkiseudulla, jossa vuokra-asuntojen kysyntä ylittää jatkuvasti tarjonnan. Laadukas asuntotuotanto tarjoaa tästä syystä erinomaisen lisän sijoitussalkkuumme,” ICECAPITALin toimitusjohtaja Wisa Majamaa toteaa.

Lisätietoja:

Antero Nuutinen, SRV, puh. 020 145 5302
Wisa Majamaa, ICECAPITAL REAM, puh. 040 826 1001

Jaa sivu