Redistä tulee Kalasataman keskuksen sydän

SRV suunnittelee Kalasataman keskuksen ytimeksi kaupan ja viihtymisen keskusta, jonka nimeksi tulee Redi. Monipuolisten liikenneyhteyksien ansiosta Redistä muodostuu yksi Helsingin vilkkaimmista keskuksista.

”Redi rakennetaan Kalasataman keskukseen suunniteltujen tornitalojen juureen metroaseman ympärille. Keskeisen sijainnin ohella luomme uudenlaisen konseptin, jossa on tarjolla monipuolisia shoppailun ja viihtymisen palveluja. Parhaimmillaan se on toimiva kauppakeskus sekä vapaa-ajan ja viihtymisen matkakohde”, sanoo Redin kehittämisestä vastaava asiakkuusjohtaja Pia Svensk SRV:ltä.

Päivittäistavarakauppojen lisäksi Rediin tulee muun muassa muodin ja vapaa-ajan liikkeitä. Keskus tarjoaa monenlaisia ajanvietteeseen liittyviä palveluja erilaisista ravintoloista hyvinvointiin, viihteeseen ja elämyksiin.

”Tavoitteenamme on rakentaa kokonaisuus, jossa on helppo asioida arkisesti ja nopeasti, mutta myös viihtyä pidempään. Arkkitehtuuriin ja konseptisuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta keskus ympäristönä tuottaisi asiakkaille sekä aistillisia että viihdyttäviä kokemuksia ja toiminnallisuus olisi huippuluokkaa.”

Redi palvelee Kalasataman alueen ja keskuksen yhteyteen rakennettavien tornitalojen asukkaita mutta myös laajemmin koko pääkaupunkiseutua. Rediin pääsee luontevasti eri suunnista sekä julkisilla yhteyksillä että yksityisautoilla. Keskuksen yhteyteen rakennetaan mittava pysäköintilaitos.

Kalasataman keskus sijoittuu keskelle perinteikästä Sörnäisten aluetta, jolla on pitkä historia muun muassa satamana ja teollisuusalueena. Kalasataman alueella on vahva merellinen leima.

”Kalasataman keskuksen ympäristössä on tyylikkäästi rouheaa kaupunkikulttuuria edustavia paikkoja kuten Suvilahti ja Teurastamon alue. Moderni kauppa- ja viihtymiskeskus tornialueineen luo mielenkiintoisen 2000-luvun kerroksellisen kaupunkialueen. Redi-nimi viittaa sataman edustalla olevaan ankkurointialueeseen. Samalla Redi viittaa valmiuteen, joka sopii hyvin ympärivuorokauden elävään kaupunkialueeseen,” Pia Svensk toteaa.

Redin ensimmäisen osan on suunniteltu valmistuvan vuonna 2016 ja koko keskus on valmis 2017.

SRV Yhtiöt Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Pia Svensk, asiakkuusjohtaja, puh. 050 389 0569.

Jaa sivu