REDIn horisonttisauna nostaa saunojat 100 metriin

 

REDIn horisonttisauna nostaa saunojat 100 metriin

SRV tarjoaa syyskuun lopussa mahdollisuuden Suomen korkeimpaan saunavuoroon nostamalla saunojia Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kaupunkikeskus REDIn työmaan kupeessa nosturilla lähes 100 metrin korkeuteen.

Horisonttisaunojen saunavuorot ajoittuvat 25.9.─1.10. väliselle ajalle, ja ne arvotaan kaikkien korkeasta saunomisesta innostuvien kesken. Torstaina 14. syyskuuta käynnistyvään kilpailuun voi osallistua osoitteessa http://www.redi.fi/sauna. Saunavuoroja on viikon aikana noin 35, ja nosturi hilaa Suomen korkeimman saunavuoron aikana Helsingin Kalasatamassa korkeuksiin lähes 300 saunojaa. Konttisaunaan mahtuu kerrallaan kolme korkeuksia pelkäämätöntä saunojaa.

SRV rakentaa parhaillaan Kalasatamaan uutta kaupunkikeskusta REDIä, joka koostuu syksyllä 2018 avautuvasta kauppakeskuksesta, kahdeksasta tornitalosta sekä kallioparkista. Ensimmäisenä tornitaloista valmistuu 132 metrin korkeuteen kohoava asuintorni Majakka, jonka yhteiskäytössä olevat saunatilat sijaitsevat noin 120 metrin korkeudella.

”Horisonttisauna on hyvä tapa konkretisoida sitä, miten korkealle Majakan sauna todella rakentuu. Samalla haluamme saunasta avautuvien näkymien kautta nostaa esille keskustelua kaupunkien kehittymisestä. Tästä on esimerkkinä horisonttisaunasta näkyvä Kalasataman alue ja toisaalta myös yhä yleistyvä korkea rakentaminen”, toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala SRV:ltä sanoo.

REDI on kaupunkikeskus, jollaista ei Suomessa muualla ole. REDI kokonaisuudessaan tarjoaa aivan uudenlaisen tavan elää kaupungissa, luonnon läheisyydessä ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Majakka on valmistuessaan Suomen korkein asuintalo, joka tarjoaa asukkailleen aivan ainutlaatuisia elämyksiä niin korkealla asumisesta kuin Suomen oloissa täysin uusista asumisen palveluista.

”Luomme yhdessä kaupunkilaisten kanssa REDIstä urbaaniin kaupunkikulttuuriin keskittymää. Horisonttisauna antaa vasta esimakua siitä, mitä kaikkea REDI pitää sisällään. Elämyksellisiä kohtaamisia on luvassa lisää”, kertoo REDIn markkinoinnista vastaava SRV:n asuntojen myynti- ja markkinointijohtaja Anna Tapio.

Horisonttisauna on osa REDI work in progress -tapahtumasarjaa. Seuraava kohtaaminen ammentaa kauppakeskuksen toiminnasta, jonne on tulossa lukuisia ravintoloita, uusia elokuvasaleja, lentosimulaattori, kiipeilyseinä ja 7D-elokuvateatteri.

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018.

Lisätiedot:

Anna Tapio, myynti- ja markkinointijohtaja, SRV, 044 501 0210

Tiina Niemi, viestintäpäällikkö, SRV, 040 502 7549

www.srv.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

 

 

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu