REDI tuo elämykset kauppakeskukseen

 

REDI tuo elämykset kauppakeskukseen

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama vuonna 2018 avattava kauppa- ja elämyskeskus REDI uudistaa Suomen kauppakeskusmarkkinoita tarjoten kattavan ostostarjonnan lisäksi uusia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja myös vapaa-aikaan. REDI kauppakeskuksessa pääsee erikoisimmillaan kokemaan lentämisen elämyksen sekä kaikkia aisteja puhuttelevan 7D-virtuaaliteatterin, jossa elokuvien elämykset tulevat todeksi virtuaalilasien ja liikesimulaattoreiden kautta.

”Suomen kauppakeskusmarkkinoilla tapahtuu muutos. Kauppakeskukset ovat entistä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa halutaan viihtyä ja viipyä pidempään. Niistä haetaan myös elämyksiä ja viihteellisyyttä”, Pia Svensk, REDIn asiakkuusjohtaja SRV:ltä kertoo.

Lentämisen kokemuksen REDIssä tarjoaa vapaapudotussimulaattori FÖÖNI, jossa lennetään ja liikutaan ilmavirrassa omaa kehoa käyttäen. Hanke on ainutlaatuinen kauppakeskussijaintinsa vuoksi.

”Maailmalla toiminta on kovassa kasvussa, mutta vastaavanlaiset simulaattorit ovat poikkeuksetta erillisiä rakennuksia ja sijaitsevat kaukana kaupunkien keskustoista. Nyt meillä on REDI kauppakeskuksen myötä mahdollisuus tuoda toiminta kaikkien ulottuville. Simulaattoriin voivat tulla kaikki lapsista aikuisiin ja se sopii myös liikuntarajoitteisille sekä lajin aktiiviharrastajille. Ilmavirta liikkuu lentotilassa parhaimmillaan 300 kilometrin tuntivauhdilla ja yleisö pääsee seuraamaan lentäjää lähietäisyydeltä viiden metrin korkuisen lasiseinän läpi. Myös kauppakeskuksen ohikulkijat voivat seurata lentäjiä”, sanoo hankkeesta vastaava Sami Juutinen, Lentotehdas Oy.

Kiipeilyä, kahviloita ja katuruokaa

REDIin tulee liiketiloja ja ravintoloita kaikkiaan yli 200, ja kauppakeskuksen odotetaan tavoittavan jopa yli 12 miljoonaa kävijää ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan.  REDIn viihdemaailmassa on oma sisäänkäyntinsä, mikä mahdollistaa kauppakeskusta pidemmät aukioloajat – myös lentämisen tai 7D-virtuaaliteatterin elämyksistä nauttiville. REDIin tulee myös kiipeilykeskus, johon kuuluu noin 1 000 neliötä harjoittelutilaa sekä 20 metriin ulottuva kiipeilyseinä. Suomessa kiipeilyllä on 50 000 harrastajaa ja REDIn kiipeilykeskukseen odotetaan 100 000 käyntikertaa vuodessa.

REDIn kahvila- ja ravintolatilat ovat saaneet vuokralaiset hyvin liikkeelle. Yhteensä jopa 3 500 asiakaspaikkaa sisältävät kauppakeskuksen 38 ravintolaa, kahvilaa, baaria ja take away -pistettä on jo vuokrattu. Svenskin mukaan yrittäjät arvostavat ennen kaikkea kauppakeskuksen keskeistä sijaintia, hyviä liikenneyhteyksiä ja suuria asiakasvirtoja. Uutta REDIn ravintolatarjonnassa on mm. uudenlainen nopean syömisen alue, “fast casual dining area”. Vierekkäin on kymmenen ravintolaa, jotka tarjoavat annoksia moneen makuun. Jokaisella alueen ravintolalla on käytössään noin sadan neliön sali- ja keittiötilat. Ravintolatarjonnassa vahvana trendinä on myös katuruoka. REDIn varsinainen, iltamyöhään auki oleva ravintola- ja viihdemaailma toimii useammassa kerroksessa, jotka on kytketty toisiinsa sekä hissi- että rullaporrasyhteyksin.

2018 syksyllä avautuvan REDI kauppakeskuksen vuokraus etenee suunnitellusti. Tiloista on vuokrattuna sitovin ja aiesopimuksin noin 47 prosenttia. Myös muiden viihdealan toimijoiden kanssa käydään aktiivisia neuvotteluita ja uusista toimijoista kerrotaan lisää myöhemmin.

 

Lisätietoja:

Pia Svensk, asiakkuusjohtaja, REDI by SRV, p. 050 389 0569, pia.svensk@srv.fi

Sami Juutinen, hankevastaava, Lentotehdas Oy, p. 040 484 7487

Heli Pulkkinen, tiedottaja, REDI by SRV, p. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

  

www.srv.fi

www.redi.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

  

REDI in brief

Suomen tiheimmin asutun alueen viereen vuonna 2018 valmistuvan REDIn välittömässä läheisyydessä asuu noin 60 000 ihmistä, ja sen koko vaikutusalueella yli 500 000 ihmistä, kolmannes koko suur-Helsingin asukkaista. REDI sijaitsee kolmen ison valtaväylän risteyskohdassa, ja metro pysähtyy päivittäin 500 kertaa kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Sekä kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, että katutasossa pysähtyy useita bussilinjoja. Kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä on 45 000 työpaikkaa.

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. REDIn suosio ei rajoitu vain liiketiloihin. Ensimmäisen asuintornin, Majakan, asunnoista noin 90% on varattu. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018.

 

Jaa sivu