Rakkautta ja anarkiaa -elokuvat saavat jatkoa REDIn ulkoilmateatterissa

Rakkautta ja anarkiaa -elokuvat saavat jatkoa REDIn ulkoilmateatterissa
 

SRV järjestää lokakuiseen Kalasatamaan, aivan REDIn elämyskeskuksen työmaan naapuriin REDI Cinema-tapahtuman, jossa Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaalin neljä elokuvaa pääsevät vielä kertaalleen suomalaisyleisön eteen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Esitettävät elokuvat ovat A Ciambra, Heartstone, Beyond Dreams sekä R&A -yleisökilpailun voittanut Close-Knit. Jokaiselle elokuvalle järjestetään yksi näytös 12.10.–14.10.2017. Arki-iltoina olevat näytökset alkavat klo 18.30. Lauantaina on kaksi eri näytöstä ja ne alkavat klo 16.00 ja klo 19.00.

”REDI Cinema -tapahtuma antaa ensimakua kauppa- ja elämyskeskus REDIin syksyllä 2018 avattavasta uudesta elokuvateatteriketjusta. Baltialaisen Cinamon-elokuvaketjun saapuminen Suomeen ja REDIin on meille loistava uutinen,” REDIn kauppakeskuksen asiakkuusjohtaja Pia Svensk SRV:ltä toteaa.

REDI Cinema tarjoaa tavanomaisen leffaillan sijasta todellisen elokuvaelämyksen. Tapahtumapaikkana on SRV:n REDI Living Labin viereen Suvilahteen pystyttämä lämmitetty teltta, josta löytyvät kaikki elokuvailtaan kuuluvat mukavuudet. Penkkirivien sijasta katsojat saavat nauttia elokuvasta sohvilta ja nojatuoleilta. Leffaeväistä vastaavat lähialueen paikalliset tuottajat. Lipunmyynti elokuvailtoihin alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 27.9. Liput maksavat kahdeksan euroa ja hintaan sisältyvät myös leffaeväät.

”REDI Cinema on osa REDI work in progress -tapahtumasarjaa, jossa haluamme tuoda mielenkiintoisia tapahtumia ja kohtaamisia Kalasataman alueelle jo ennen REDIn valmistumista. Tapahtumasarjan on avannut tällä viikolla lähes 100 metrin korkeuteen nouseva horisonttisauna, jossa yli 4 500 arvontaan osallistuneesta 18 onnekasta kavereineen pääsee kokeilemaan saunomista lähes samoissa korkeuksissa, jonne REDIn ensimmäisen asuintorni Majakan saunatilat tulevat. Tapahtumat ovat erinomainen tilaisuus niin kaupunkilaisille, alueesta kiinnostuneille kuin REDIn tuleville asukkaille ja asiakkaille päästä tapaamaan toisiaan ja saada maistiaisia tulevista elämyksistä ja kaupunkikulttuurista,” myynti- ja markkinointijohtaja Anna Tapio SRV:ltä kertoo.

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018.

Lisätiedot:

Pia Svensk, asiakkuusjohtaja, REDI-kauppakeskus, SRV, 050 389 0569 pia.svensk@srv.fi
Anna Tapio, myynti- ja markkinointijohtaja, SRV, 044 501 0210, anna.tapio@srv.fi
Pilvi Aalto, viestinnän suunnittelija, SRV, 040 632 5505, pilvi.aalto@srv.fi

www.redi.fi/cinema
www.srv.fi
 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

 

SRV – Elämäsi rakentaja

Share page