Miika Oksanen SRV Pirkanmaan aluejohtajaksi

SRV Pirkanmaan uudeksi aluejohtajaksi on nimitetty Miika Oksanen. Oksasen tärkeimpinä tehtävinä ovat asiakas- ja yhteistyöverkoston suhteiden ylläpito, uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen sekä tuloksellinen operatiivinen toiminta.

”Tämän hetken suhdannetilanne asettaa uusia haasteita. Lisäksi tarkoituksemme on siirtää painopistettä strategian mukaisesti omakehitteisiin hankkeisiin. Meillä on omakehitteisissä hankkeissa alueella suuri potentiaali, mikä pitää saada jalostumaan tuotteeksi”, Oksanen selostaa tulevia toimia.

Työssään Oksasella on tukena SRV:n hyvä maine alueella ja osaava organisaatio. ”SRV on kasvanut Pirkanmaan alueella merkittäväksi toimijaksi. Meidät oikeasti halutaan tekijäksi moneen urakkaan”, Oksanen kertoo.

Oksanen on diplomi-insinööriksi valmistumisestaan asti tehnyt uraa SRV:llä. Ennen nimitystään aluejohtajaksi Oksanen työskenteli kolme vuotta tuotantojohtajana.

SRV Pirkanmaa on noin 50 henkilön organisaatio. Toiminta keskittyy Pirkanmaan talousalueelle eli Tampereelle ja sen ympäryskuntiin. SRV Pirkanmaa on vahva asuntorakentaja. Se myös urakoi hankkeita neuvottelu-urakointina sekä osallistuu valikoidusti urakkakilpailuihin.

Tärkeitä käynnissä olevia hankkeita ovat Suomen Yliopistokiinteistöille rakennettava TTY Kampusareena, Kotilinnasäätiölle rakennettava Pispan Palvelukeskus, Tampereen Teknillinen lukio ja TAO sekä sitä seuraava Tredu Sähkötalo. Asuntohankkeita on käynnissä Tampereen  Atalan Metsäkeiju ja Tampereen Raholan Ruhtinas.

Jaa sivu