Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n vuoden 2015 tilinpäätös

Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n vuoden 2015 tilinpäätös

SRV Yhtiöt Oyj julkistaa vuoden 2015 tilinpäätöstiedotteen torstaina 18.2.2016 kello 8.30. Tiedote löytyy muun muassa yhtiön internetsivuilta osoitteesta www.srv.fi/sijoittajat.

Tilinpäätöstiedote esitellään lehdistölle ja analyytikoille yhteisessä tiedotustilaisuudessa torstaina 18.2.2016 kello 11.00 uudessa REDI-hanketta ja Kalasatamaa kokonaisuudessaan ja sinne tulevia asuntoja esittelevässä asumisen testiympäristössä, Living Labissa, os. Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6, 3. krs., 00540 Helsinki. Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala ja CFO Ilkka Pitkänen.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat. Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali julkaistaan yhtiön kotisivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus tutustua tarkemmin Living Lab -tilaan.

Saapumisohjeet Living Labiin
Living Labin sisäänkäynti on ravintola Lämmön ovea vastapäätä.
Autolla Suvilahden alueelle pääsee helpoiten Sörnäisten Rantatien ajoväylän kautta. Sisäänajo Suvilahden alueelle tapahtuu joko kohdasta Sörnäisten rantatie 22 tai Parrukadulta, Parrukatu 4. Pysäköintipaikat sijaitsevat ravintola Lämmön ja Living Labin edustalla. Living Lab sijaitsee myös aivan Kalasataman metroaseman kupeessa.
 
Ilmoittautumiset tilaisuuteen ti 16.02.2016 mennessä osoitteella viestinta@srv.fi

SRV Yhtiöt Oyj

Päivi Kauhanen
Viestintäjohtaja
Puh. 0505989560
paivi.kauhanen@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi Rakentaja

Jaa sivu