Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n tulos tammi-syyskuu 2016

Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n tulos tammi-syyskuu 2016

SRV Yhtiöt Oyj julkistaa vuoden 2016 kolmannen neljänneksen tuloksensa torstaina 3.11.2016 kello 8.30. Osavuosikatsaus löytyy muun muassa yhtiön internetsivuilta osoitteesta www.srv.fi/sijoittajat.

Tulos esitellään lehdistölle ja analyytikoille yhteisessä tiedotustilaisuudessa torstaina 3.11.2016 kello 11.00. Tilaisuus pidetään Living Lab -nimisessä tilassa osoitteessa Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki.

Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala ja talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Pitkänen.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat. Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali julkaistaan yhtiön internetsivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus tutustua tarkemmin Living Lab -tilaan. Living Lab on testiympäristö, jossa esitellään uutta REDI-hanketta, Kalasatamaa sekä REDIin tulevia asuntoja.

Saapumisohjeet Living Labiin

Living Labin sijaitsee rakennuksessa 6, ja sen kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti on ravintola Lämmön ovea vastapäätä.Autolla Suvilahden alueelle pääsee helpoiten Sörnäisten Rantatien ajoväylän kautta. Pysäköintipaikat sijaitsevat ravintola Lämmön ja Living Labin edustalla. Living Lab sijaitsee myös aivan Kalasataman metroaseman kupeessa.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen tiistaina 1.11. mennessä osoitteella viestinta@srv.fi

 

Lisätietoja:

Päivi Kauhanen, viestintäjohtaja, puh. 050 598 9560, paivi.kauhanen@srv.fi

Tiina Niemi, viestintäpäällikkö, puh. 040 502 7549, tiina.niemi@srv.fi

www.srv.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

 

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu