Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n tulos tammi-syyskuu 2015

Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n tulos tammi-syyskuu 2015

SRV Yhtiöt Oyj julkistaa vuoden 2015 kolmannen neljänneksen tuloksensa torstaina 5.11.2015 kello 8.30. Osavuosikatsaus löytyy muun muassa yhtiön internetsivuilta osoitteesta www.srv.fi/sijoittajat.

Tulos esitellään lehdistölle ja analyytikoille yhteisessä tiedotustilaisuudessa torstaina 5.11.2015 kello 11.00 uudessa REDI-hanketta ja Kalasatamaa kokonaisuudessaan ja sinne tulevia asuntoja esittelevässä asumisen testiympäristössä, Living Labissa, os. Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6, 3. krs., 00540 Helsinki. Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala ja talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Pitkänen.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat. Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali julkaistaan yhtiön internetsivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus tutustua tarkemmin Living Lab -tilaan.

Saapumisohjeet Living Labiin
Living Labin sisäänkäynti on ravintola Lämmön ovea vastapäätä.
Autolla Suvilahden alueelle pääsee helpoiten Sörnäisten Rantatien ajoväylän kautta. Pysäköintipaikat sijaitsevat ravintola Lämmön ja Living Labin edustalla. Living Lab sijaitsee myös aivan Kalasataman metroaseman kupeessa.
 
Ilmoittautumiset tilaisuuteen ti 3.11. mennessä osoitteella viestinta@srv.fi

SRV Yhtiöt Oyj

Päivi Kauhanen
Viestintäjohtaja
Puh. 050 59 89 560
paivi.kauhanen@srv.fi
www.srv.fi
 

Jaa sivu