Kutsu tiedotustilaisuuteen: SRV:n tulos tammi-maaliskuu 2016

SRV Yhtiöt Oyj julkistaa vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen tuloksensa keskiviikkona 4.5.2016 kello 8.30. Osavuosikatsaus löytyy muun muassa yhtiön internetsivuilta osoitteesta www.srv.fi/sijoittajat.

Tulos esitellään lehdistölle ja analyytikoille yhteisessä tiedotustilaisuudessa 4.5.2016 kello 11.00 Helsingin Suvilahdessa sijaitsevassa Living Lab -tilassa (os. Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6, 3. krs., 00540 Helsinki).

Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala ja talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Pitkänen.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat. Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali julkaistaan yhtiön internetsivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus tutustua tarkemmin Living Lab -tilaan. Tila on REDI-hanketta ja Kalasatamaa kokonaisuudessaan ja sinne tulevia asuntoja esittelevä asumisen testiympäristö.

Saapumisohjeet Living Labiin

Living Labin sisäänkäynti on ravintola Lämmön ovea vastapäätä.
Autolla Suvilahden alueelle pääsee helpoiten Sörnäisten Rantatien ajoväylän kautta. Pysäköintipaikat sijaitsevat ravintola Lämmön ja Living Labin edustalla. Living Lab sijaitsee myös aivan Kalasataman metroaseman kupeessa.
 
Ilmoittautumiset tilaisuuteen maanantaina 2.5.2016 mennessä osoitteeseen: viestinta@srv.fi

SRV Yhtiöt Oyj

Päivi Kauhanen
Viestintäjohtaja
Puh. 050 59 89 560
paivi.kauhanen@srv.fi

Tiina Niemi
Viestintäpäällikkö
Puh. 040 50 27 549
tiina.niemi@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

 

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu