Kutsu SRV Yhtiöt Oyj:n pääomamarkkinapäivään Pietariin 22.5.2014

SRV Yhtiöt Oyj kutsuu analyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä Pearl Plaza -kauppakeskuksessa Pietarissa torstaina 22.5.2014.

Päivän aiheena ovat SRV:n liiketoiminnan ajankohtaiset aiheet, keskittyen erityisesti kauppakeskusliiketoimintaan Venäjän markkinoilla. Ohjelma sisältää muun muassa vierailut uudessa Pearl Plaza -kauppakeskuksessa sekä Pietarin ydinkeskustan tuntumaan rakennettavan Okhta Mall -kauppakeskuksen työmaalla. Tilaisuudessa esiintyvät toimitusjohtaja Jukka Hienonen, Venäjän maajohtaja Jussi Kuutsa sekä Venäjän hankekehitysjohtaja Veli-Matti Kullas. Mukana päivän ohjelmassa ovat myös varatoimitusjohtaja, CFO Hannu Linnoinen, Venäjän varamaajohtaja Anders Liljenstolpe ja viestintäjohtaja Taneli Hassinen.

Päivän ohjelma on suunniteltu siten, että osallistujien kannattaa lähteä Helsingistä Pietariin klo 6.12 Allegro-junalla. Finlandskin juna-asemalta lähtee kuljetus Pearl Plazaan klo 11.00. Osallistujat voivat halutessaan palata takaisin klo 20.25 lähtevällä iltajunalla, tai osallistua päivälliselle johdon kanssa ja jäädä Pietariin yöksi. Autamme tarvittaessa viisumin järjestämisessä.

Ilmoittautuminen

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan 22.4.2014 mennessä Katariina Riekkolalle sähköpostitse katariina.riekkola@srv.fi tai puhelimitse 040 661 5055. Ilmoitathan, osallistutko pelkkään päiväohjelmaan vai myös päivälliselle. Kerrothan myös, jos haluat SRV:n järjestävän sinulle viisumin.

Tilaisuus pidetään suomeksi. Päivän esitysmateriaalit julkaistaan tapahtumapäivänä osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat sekä suomeksi että englanniksi.

SRV YHTIÖT OYJ

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@srv.fi

Lisätietoja:

Katariina Riekkola, viestinnän asiantuntija, IR, 040 661 5055, katariina.riekkola@srv.fi

Jaa sivu