Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Suomen kaupunkirakentamisen kaikkien aikojen suurimpaan hankkeeseen Kalasatamaan

Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Suomen kaupunkirakentamisen kaikkien aikojen suurimpaan hankkeeseen Kalasatamaan

Meillä on ilo kutsua sinut Helsingin Kalasatamaan tutustumaan REDIin, Suomen ensimmäisen tornitaloalueen sekä kauppakeskuksen ja jättimäisen maanalaisen parkkiluolan työmaahan keskiviikkona 15.4. klo 9.30–11.30.

Aamupäivän aikana saat mielenkiintoista tietoa poikkeuksellisen laajan hankkeen aloituksesta, etenemisestä ja yksityiskohdista sekä pääset haastattelemaan työstä vastaavia henkilöitä. Kuulet REDIssä käytettävistä uusista ratkaisuista ja välineistä. Millaiset tulevat olemaan Suomen korkeimmat torninosturit? Miten tornitalot ankkuroidaan kallioon? Miten huolehditaan siitä, että koko rakennusprojektin aikana metroliikennettä ei tarvitse pysäyttää?

Tilaisuudessa on mahdollisuus ottaa kuvia ja kuvata videokuvaa työmaasta, joka on käynnistymässä huhtikuun aikana täyteen vauhtiin.   

Aamun kulku:
9:30: Aamiaista ja hankkeen esittely työmaatoimistolla, tiivis tietopaketti REDIn rakentamisesta ja käytössä olevista ratkaisuista.
10:15: Kierros työmaalla ja montussa, josta louhitaan parhaillaan kalliota REDIn kauppakeskuksen ja pysäköintilaitoksen tieltä
11:00–11:15: Paluu työmaatoimistolle ja mahdollisuus seurata ja kuvata työmaalla tehtävää räjäytystä

Virallisen osuuden jälkeen pyritään toteuttamaan vielä mahdolliset lisähaastattelupyynnöt tai muut toiveet. Kerrothan mahdollisista kiinnostuksen kohteistasi jo etukäteen!

Paikalla tilaisuudessa on SRV:n viestintäjohtajan Taneli Hassisen lisäksi projektijohtaja Markku Muhonen, työmaapäällikkö Pauli Nuutinen ja projekti-insinööri Matias Korpela.

Saat mukaasi myös infopaketin, jossa on listattu hankkeen avainluvut ja aikataulut.

Lisätiedot
Työmaan osoite: Kyläsaarenkatu 25, 00580 Helsinki
Saapumisohje: Tule työmaan porteista sisään ja nouse työmaatoimiston toiseen kerrokseen.
Kysyttävää? Jessi Honkanen, viestinnän asiantuntija, SRV, 040 652 7211, jessi.honkanen@srv.fi

www.srv.fi
www.redi.fi

  

 

Jaa sivu