Kulosaaren sillan eteläpuoleinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljettu

Kulosaaren sillan eteläpuoleinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljettu

Kulosaaren sillan eteläpuoleinen jalankulun ja pyöräilyn väylä sekä Kalasataman keskuksen eli REDIn työmaan kohdalla Itäväylän eteläreunaa kulkeva jalankulun ja pyöräilyn väylä on toistaiseksi suljettu turvallisuussyistä. Kulosaaren sillan pääsee ylittämään jalan ja polkupyörällä Itäväylän pohjoispuolella kulkevaa jalankulun ja pyöräilyn väylää pitkin.

Itäväylän pohjoispuolella kulkevalta jalankulun ja pyöräilyn väylältä on yhteys rampin kautta myös Kalasataman, Suvilahden ja keskustan suuntaan. Idästä Kalasataman, Suvilahden ja keskustan suuntaan kuljettaessa käännytään rampilta tultaessa vasemmalle etelään. Idästä Pasilan suuntaan kuljettaessa käännytään rampilta oikealle pohjoiseen. Jalankulku ja pyöräilyliikenne Kalasatamasta, Suvilahdesta ja keskustasta itään päin kulkee Itäväylän pohjoispuolella kulkevaa jalankulun ja pyöräilyn väylää pitkin.

Muutoskohtiin järjestetään keskiviikkoaamuna 6.5. ohjaus.

Jalankulku ja pyöräilyliikenne ohjattiin Itäväylän eteläreunaa kulkevalle väliaikaiselle reitille Kalasataman keskuksen eli REDIn rakennustöiden vuoksi.

Kartta muutoksista:
www.srv.fi/tyomaa/redi/liikkuminen

Lisätietoja:
Jouni Jauhiainen, työmaapäällikkö, REDI, Destia, 040 547 8630, jouni.jauhiainen@destia.fi

www.srv.fi

 

Jaa sivu