Kiinteistö-Tapiola valitsti SRV:n kumppaniksi Tapiolan keskustan kehittämisessä

Kiinteistö-Tapiola on valinnut SRV:n kumppanikseen Tapiolan keskustan kehitys- ja suunnittelutyössä sekä toteuttamisessa. SRV:n osuus suunnittelusta ja rakentamisesta voi kohota kokonaisarvoltaan yli 200 miljoonaan euroon.

Kiinteistö-Tapiola Oy on uudistamassa Tapiolan keskustan keskeisimmät kiinteistöt suunnittelemalla lisää liiketiloja ja asuntoja. Hanke on osa Tapiolan keskustan kokonaiskehittämistä, jossa otetaan huomioon Länsimetron tulo Tapiolaan ja laajat pysäköintitilat keskustan alle.

Suunnitteluvaiheen jälkeen SRV jatkaa projektinjohtourakoitsijana Kiinteistö-Tapiolan hankkeessa, mikäli vireillä oleva asemakaavamuutos saa lainvoiman. SRV:n kanssa toteutettava hanke käsittää uudisrakentamista yhteensä yli 60 000 kerrosneliömetriä, joista kaksi kolmasosaa on liiketiloja.

Suunnittelutyö käynnistyy välittömästi ja kestää noin vuoden. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2013 puolessavälissä ja ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2015, jolloin metro aloittaa liikennöinnin ja Stockmannille toteutettavat tilat valmistuvat. Hankkeen loppuosan arvioidaan valmistuvan vuonna 2017.

SRV Yhtiöt Oyj

Taneli Hassinen
viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@srv.fi

 

         Lisätietoja hankkeesta:
         
         Timo Nieminen, varatoimitusjohtaja, SRV, puh. 0400 424 552

Jaa sivu