Kauppakeskus REDIn liiketiloista on vuokrattu jo puolet

 

Kauppakeskus REDIn liiketiloista on vuokrattu jo puolet 

 

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttaman, syksyllä 2018 avattavan kauppa- ja elämyskeskus REDIn reilusta 200 liiketilasta on sitovasti vuokrattu jo yli 100. Lisäksi lähes kaikista lopuista liiketiloista käydään parhaillaan vuokraneuvotteluita.

Syksyllä 2018 ovensa avaavasta REDIstä liiketilan ovat vuokranneet muun muassa kansainväliset muodin toimijat Hennes & Mauritz ja Lindex, Varnerin tunnetut brändit Cubus, Dressmann, Volt, Bik Bok ja Carlings sekä Bestsellerin Jack&Jones. Päivittäistavarakaupan palveluita REDIn asiakkaille tarjoavat K-Supermarket, Lidl, K-Market sekä Ruohonjuuri, ja urheiluvarusteista kiinnostuneita palvelee Stadium. REDIssä avaa toimintansa myös kodintarvikkeisiin keskittynyt Clas Ohlson. ”Suuresta kiinnostuksesta REDIn liiketiloja kohtaan kertoo se, että kaikki kahvila- ja ravintolatilatkin vuokrattiin jo vuosi sitten lukuun ottamatta viihdemaailman yhteydessä olevaa noin 700 neliön ravintolatilaa, jonka vuokraus tapahtuu vuoden 2017 aikana”, kertoo Pia Svensk, REDIn asiakkuusjohtaja SRV:ltä.

REDIin tulee kattavan ostostarjonnan lisäksi myös uusia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja vapaa-aikaan. ”Kauppakeskukset ovat entistä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa halutaan viihtyä ja viipyä pidempään. Niistä haetaan myös elämyksiä ja viihteellisyyttä. REDI tuo elämykset kauppakeskukseen. REDIssä pääsee erikoisimmillaan kokemaan lentämisen elämyksen lentosimulaattori FÖÖNIssä. Kauppakeskuksen yhteydessä uudenlaista toimintaa tarjoaa myös kiipeilykeskus, johon kuuluu noin 1 000 neliötä harjoittelutilaa sekä 20 metriin ulottuva kiipeilyseinä”, kertoo Jonna Majanen, REDIn vuokrauspäällikkö SRV:ltä.

Yrityksiä on puhutellut ennen kaikkea REDIn loistava sijainti monipuolisten liikenneyhteyksien äärellä. Kauppakeskus on helposti saavutettavissa kaikilla liikennemuodoilla kaupunkiin johtavien valtaväylien ja metroradan risteyskohdassa.

”Metro pysähtyy päivittäin 500 kertaa REDIn kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Bussit pysähtyvät sekä kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa että katutasossa. Henkilöautoille löytyy runsaasti parkkitilaa katutason alapuolelta. Reittien ja parkkipaikkojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös polkupyöräilijöihin. REDIin tulee parkkitilat myös 3 000 polkupyörälle”, luettelee Svensk.

REDI-kauppakeskuksen odotetaan tavoittavan yli 12 miljoonaa kävijää ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan. ”Vahvat asiakasvirrat tekevät REDIstä erinomaisen kauppapaikan. Suomen tiheimmin asutun alueen viereen vuonna 2018 valmistuvan REDIn välittömässä läheisyydessä asuu noin 60 000 ihmistä, ja sen koko vaikutusalueella yli 500 000 ihmistä, kolmannes koko suur-Helsingin asukkaista. Vain kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä on 45 000 työpaikkaa”, Svensk täydentää.

 

Lisätietoja:

Pia Svensk, asiakkuusjohtaja, REDI by SRV, p. 050 389 0569, pia.svensk@srv.fi
Jonna Majanen, vuokrauspäällikkö, REDI, p. 045 110 8802, jonna.majanen@srv.fi
Heli Pulkkinen, tiedottaja, REDI by SRV, p. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

 

www.srv.fi

www.redi.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

  

REDI in brief

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. REDIn suosio ei rajoitu vain liiketiloihin. Ensimmäisen asuintornin, Majakan, asunnoista noin 90% on varattu. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018.

Jaa sivu