Kauppakeskus REDI avaa ovensa syyskuussa

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     20.3.2018, KLO 15.15

Kauppakeskus REDI avaa ovensa syyskuussa

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama kauppa- ja elämyskeskus REDI avaa ovensa asiakkaille torstaina 20.9.2018. Kauppakeskuksen liiketilojen vuokraus on edennyt suunnitellusti ja nyt, tasan puoli vuotta ennen virallista avajaispäivää, reilusta 200 liiketilasta on vuokrattuna yli 70 prosenttia. Lisäksi lähes kaikista lopuista liiketiloista käydään parhaillaan vuokraneuvotteluita.

Kauppakeskus REDIn odotetaan tavoittavan yli 12 miljoonaa kävijää ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan. Kattavan ostostarjonnan lisäksi kauppakeskus REDIstä löytyy uusia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja myös vapaa-aikaan. Kauppakeskuksessa pääsee erikoisimmillaan kokemaan lentämisen elämyksen sekä kaikkia aisteja puhuttelevan 7D-virtuaaliteatterin, jossa elokuvien elämykset tulevat todeksi virtuaalilasien ja liikesimulaattoreiden kautta. Lisäksi Baltian johtava elokuvaketju Cinamon avaa ensimmäisen teatterinsa Suomessa REDIin.

”Suomen kauppakeskusmarkkinoilla tapahtuu muutos. Kauppakeskukset ovat entistä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa halutaan viihtyä ja viipyä pidempään. Niistä haetaan myös elämyksiä ja viihteellisyyttä”, REDIn asiakkuusjohtaja Pia Svensk SRV:ltä kertoo.

REDIn viihdemaailmassa on oma sisäänkäyntinsä, mikä mahdollistaa kauppakeskusta pidemmät aukioloajat – myös lentämisen tai 7D-virtuaaliteatterin elämyksistä nauttiville. Lentämisen kokemuksen REDIssä tarjoaa vapaapudotussimulaattori FÖÖNI, jossa lennetään ja liikutaan ilmavirrassa omaa kehoa käyttäen. Hanke on ainutlaatuinen kauppakeskussijaintinsa vuoksi. REDIin tulee myös kiipeilykeskus, johon kuuluu noin 1 000 neliötä harjoittelutilaa sekä 20 metriin ulottuva kiipeilyseinä. Suomessa kiipeilyllä on 50 000 harrastajaa ja REDIn kiipeilykeskukseen odotetaan 100 000 käyntikertaa vuodessa.

REDIn 38 ravintolassa, kahvilassa, baarissa ja take away -pisteessä on yhteensä 3 500 asiakaspaikkaa. Svenskin mukaan yrittäjät arvostavat ennen kaikkea kauppakeskuksen keskeistä sijaintia, hyviä liikenneyhteyksiä ja suuria asiakasvirtoja. Uutta REDIn ravintolatarjonnassa on muun muassa uudenlainen “fast casual dining area”. Vierekkäin on kymmenen ravintolaa, jotka tarjoavat annoksia moneen makuun. Jokaisella alueen ravintolalla on käytössään noin sadan neliön sali- ja keittiötilat. Ravintolatarjonnassa vahvana trendinä on myös katuruoka. REDIn varsinainen, iltamyöhään auki oleva ravintola- ja viihdemaailma toimii useammassa kerroksessa, jotka on kytketty toisiinsa sekä hissi- että rullaporrasyhteyksin.

REDIn kauppakeskuksen rakentaminen käynnistyi vuonna 2015. REDI kauppakeskus on SRV:n omakehitteinen hanke, jonka sijoittajaryhmään kuuluvat SRV:n lisäksi Ilmarinen, OP-ryhmä ja LähiTapiola. Rakennustyöt etenevät aikataulussaan, ja kauppakeskuksen yhteyteen toteutettu pysäköintilaitos on jo lähes valmis. REDIin tulee pysäköintitilat 2000 autolle ja 3000 polkupyörälle. REDIn kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskuksen lisäksi Esplanadin puiston kokoinen puistokansi sekä kahdeksan tornitaloa, joista ensimmäisen asuintornin Majakan rakennustyöt ovat käynnissä ja ensimmäiset asukkaat muuttavat REDIin keväällä 2019.

Lisätietoja:

Pia Svensk, asiakkuusjohtaja, REDI by SRV, p. 050 389 0569, pia.svensk@srv.fi
Heli Pulkkinen, tiedottaja, SRV, p. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

www.srv.fi

www.redi.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

REDI in brief

Suomen tiheimmin asutun alueen viereen vuonna 2018 valmistuvan REDIn välittömässä läheisyydessä asuu noin 60 000 ihmistä, ja sen koko vaikutusalueella yli 500 000 ihmistä, kolmannes koko suur-Helsingin asukkaista. REDI sijaitsee kolmen ison valtaväylän risteyskohdassa, ja metro pysähtyy päivittäin 500 kertaa kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Sekä kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, että katutasossa pysähtyy useita bussilinjoja. Kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä on 45 000 työpaikkaa.

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. REDIn suosio ei rajoitu vain liiketiloihin. Ensimmäisen asuintornin, Majakan, asunnoista noin 90% on myyty. Toisen tornitalon, Loiston, ennakkomarkkinointi käynnistyy huhtikuussa 2018 ja rakentaminen on tarkoitus käynnistää kesän 2018 aikana. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka.

Jaa sivu