Kalasataman lähiliikuntapuiston avajaisia vietetään lauantaina

Puiston rakentajat SRV ja Lappset Group Oy toivovat, että puistosta muodostuisi Kalasataman asukkaiden yhteinen ajanviettopaikka.

SRV:n ja Lappset Group Oy:n yhdessä rakentaman väliaikaisen lähiliikuntapuisto Katiskan avajaisia vietetään Helsingin Kalasatamassa lauantaina 15. marraskuuta klo 12–14.

Ajatus lähiliikuntapuistosta syntyi alun perin SRV:n ja Kalasatama-liikkeen käymien keskusteluiden tuloksena. Kalasatamassa asuu jo nyt 2 000 ihmistä, mutta alueelta puuttuvat vielä monet palvelut ja puistot.

”Haluamme parantaa Kalasataman asukkaiden viihtyvyyttä vielä rakenteilla olevalla asuinalueella. On hienoa, että asukkaat olivat aktiivisia turvallisen leikki- ja lähiliikunta-alueen puolesta, mikä kertoo yhteisöllisestä toimintatavasta”, SRV:n viestintäjohtaja Taneli Hassinen sanoo.

Helsingin kaupungin liikuntapuistolle osoittamalla alueella on jo nyt kalasatamalaisten maalaama leikkialue.

Sekä SRV:llä että Lappsetilla toivotaan, että liikuntapuistosta muodostuisi Kalasataman asukkaille paikka, jossa he voivat viettää aikaa yhdessä.

”Vanhemmilla lapsilla ja aikuisilla on vain vähän tekemistä perinteisissä leikkipuistoissa. Kalasataman liikuntapuisto ja sen välineet sopivat kuitenkin eri-ikäisille lapsille ja nuorille, mutta myös aikuisille”, kuvailee Lappset Group Oy:n aluemyyntipäällikkö Heli Hakkarainen.

Liikuntavälineiden lisäksi puistosta löytyy palloilualue, jossa on pelikenttä ja kaksi maalia.

Lähiliikuntapuisto sijaitsee Kalasataman ja Suvilahden välisellä parkkialueella, lähellä Arielinkadun ja Antareksenkadun kulmaa.

Puiston avajaisissa on mehu- ja keksitarjoilu. Paikalla on myös Lappsetin henkilökuntaa opastamassa avajaisvieraita liikuntavälineiden käytössä.

SRV:n Kalasatamaan suunnitteleman REDIn kauppakeskuksen ja tornialueen rakennustöiden arvioidaan alkavan tämän vuoden loppuun mennessä. Kauppakeskus ja ensimmäiset kaksi tornitaloa valmistuvat vuonna 2018.

SRV Yhtiöt Oyj
Viestintä

Lisätietoa:

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, SRV, 040 504 3321, taneli.hassinen@srv.fi
Heli
Hakkarainen, aluemyyntipäällikkö, Lappset Group Oy, 0400 138 845,
heli.hakkarainen@lappset.com (tuotteet)

www.srv.fi

 

Jaa sivu