Juha Toimelasta SRV:n Suomen liiketoiminnan vetäjä

Juha Toimelasta SRV:n Suomen liiketoiminnan vetäjä

SRV:n Suomen liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja SRV Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 13.1.2015 alkaen diplomi-insinööri, MBA Juha Toimela, 51. Hän on ollut SRV:n palveluksessa vuodesta 2009 lähtien, ensin Baltian maajohtajana sekä vuodesta 2011 lähtien johtajana hankekehityksessä. Tehtävässään Juha Toimela on SRV Yhtiöt -konsernin johtoryhmän jäsen.

”Juha Toimelalla on monipuolinen ja pitkä kokemus toimialaltamme. Lisäksi hän tuntee SRV:n ja sen hankkeet hyvin. Uskon, että pystymme Toimelan nimityksen myötä saamaan lisää synergiaetuja liiketoiminnan prosesseihin, hankekehityksestä tuotantoon. Toimelan kokemus ja ominaisuudet tukevat SRV:n asiakaslähtöistä otetta kaikilla liiketoiminnan alueilla”, SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala sanoo.

Samassa yhteydessä rakennusinsinööri Antero Nuutinen on nimitetty SRV Rakennus Oy:n varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan asunnot ja alueyksiköt. Nuutisen vastuualue laajenee näin kattamaan myös asuntojen rakentamisen. Hän vastaa jatkossa asuntorakentamisen koko ketjusta suunnittelusta toteutukseen ja myyntiin sekä alueyksiköiden toiminnasta.  Myös Nuutinen on SRV Yhtiöt -konsernin johtoryhmän jäsen.

SRV Yhtiöt Oyj

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@srv.fi

Lisätietoja:

Juha Toimela, johtaja, Suomen liiketoiminta, 040 594 5473, juha.toimela@srv.fi
Antero Nuutinen, johtaja, Asunnot ja alueyksiköt, 040 531 4918, antero.nuutinen@srv.fi
Juha Pekka Ojala, toimitusjohtaja, 0407334173, jp.ojala@srv.fi
 

SRV Rakennus Oy on Helsingin Pörssissä listatun SRV Yhtiöt Oyj:n tytäryhtiö, jonka toiminta kattaa pääosan konsernin Suomen liiketoiminnasta. SRV Yhtiöt Oyj:ssä ovat konsernitoiminnot sekä hankekehitys.

www.srv.fi

 

Jaa sivu