Juha Pekka Ojala nimitetty SRV:n kotimaan liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja SRV-konsernin varatoimitusjohtajaksi

Espoo

SRV Yhtiöt Oyj Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus        14.12.2010   klo 15.00

SRV:n toimitilaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Pekka Ojala on nimitetty SRV-konsernin varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan kotimaan toimitila- ja asuntoliiketoiminta 14.12.2010 alkaen. Timo Nieminen jatkaa edelleen toimitusjohtajan sijaisena ja varatoimitusjohtajana vastuualueenaan hankekehitys sekä Hannu Linnoinen varatoimitusjohtajana ja CFO:na.

SRV yhdistää Suomen toimitilaliiketoimintansa sekä asunto- ja alueliiketoimintansa 1.1.2011 alkaen. Uuden yhtiön yhtiöoikeudelliset järjestelyt pyritään toteuttamaan maaliskuun 2011 loppuun mennessä. Yhtiön nimeksi tulee SRV Rakennus Oy ja sen toimitusjohtajaksi Juha Pekka Ojala. SRV:n kotimaan toimintojen tilauskanta 30.9.2010 oli 581,2 miljoonaa euroa (kasvua +32,2%).

Juha Pekka Ojala on ollut SRV:n palveluksessa vuodesta 1997 alkaen ja toiminut toimitilaliiketoiminnasta vastaavana johtajana vuodesta 2002 lähtien. Lisäksi hän on vastannut Baltian liiketoiminnasta vuodesta 2008 lähtien.

 – SRV on kuluneen vuoden aikana savuttanut kotimaassa hyvän kasvun strategiansa mukaisesti  sekä toimitilarakentamisessa että asuntotuotannossa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa toimivissa alueyksiköissämme. Suomen rakentamistoimintojen vastuun keskittämisellä tehostamme edelleen rakentamisprosessiamme ja tuemme kotimaan liiketoimintamme kasvun edellytyksiä yhdistämällä resurssit ja toimintatavat, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Jukka Hienonen.

SRV Yhtiöt Oyj

Jukka Hienonen
toimitusjohtaja

Jakelu: Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Lisätietoja: toimitusjohtaja Jukka Hienonen, puh. 0201 45 5213

Jaa sivu