Itäväylän autoliikenne Pasilaan entiselle reitilleen Kalasatamassa

Itäväylän autoliikenne Pasilaan entiselle reitilleen Kalasatamassa

Itäväylää pitkin Pasilaan kulkeva autoliikenne siirtyy entiselle paikalleen suoristetulle Itäväylälle 16.8.2017 klo 23.45 alkaen. Keskustasta ja Pasilasta idän suuntaan kulkeva autoliikenne kiertää tässä vaiheessa vielä kiertotietä pitkin REDIn työmaan eteläpuolelta.

Kalasataman keskuksen eli REDIn rakennustöiden vuoksi tilapäiselle kiertotielle siirretyn Itäväylän palauttaminen vaiheittain takaisin entiselle reitilleen alkoi noin viikko sitten. Viimeinen vaihe käynnistyy 1.9.2017, kun keskustasta sekä Pasilasta itään kulkeva autoliikenne palautuvat entiselle paikalleen suoristetulle Itäväylälle ja Hermannin rantatie avautuu liikenteelle.

Kulosaaren sillalta Kalasataman etelä- ja pohjoisosiin jatkuvat polkupyöräilyn ja jalankulun väylät säilyvät ennallaan vielä kevääseen 2018 saakka. Kalasataman voimakkaan rakentamisen vuoksi polkupyöräilyn ja jalankulun väyliin voi tulla muutoksia.

Itäväylä kulkee Kalasatamassa REDIn työmaan kohdalla katetussa tilassa. Syksyn aikana liikenne saatetaan pysäyttää työmaan kohdalla joidenkin työvaiheiden vuoksi, mutta pysäytykset ovat kestoltaan lyhyitä.

Kartat liikennejärjestelyistä löytyvät SRV:n nettisivuilta osoitteesta:
https://www.srv.fi/tyomaa/redi/liikkuminen

 

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018. www.redi.fi

 

Liikennejärjestelyistä aikaisemmin julkaistu tiedote:
https://www.srv.fi/srv-yhtiona/media/tiedotteet/ita-va-yla-ja-hermannin-rantatie-palautuvat-kalasatamassa-entisille-reiteilleen

 

Lisätietoja:
Heli Pulkkinen, tiedottaja, SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

 

www.srv.fi
www.redi.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu