Itäväylä ja Hermannin rantatie palautuvat Kalasatamassa entisille reiteilleen

Itäväylä ja Hermannin rantatie palautuvat Kalasatamassa entisille reiteilleen

Kalasataman keskuksen eli REDIn rakennustöiden vuoksi tilapäiselle kiertotielle siirretty Itäväylä palautuu takaisin entiselle reitilleen vaiheittain keskiviikkona 9.8.2017 klo 21.00 alkaen. Myös Hermannin rantatie avataan liikenteelle 1.9.2017 alkaen.

Autoliikenne palautuu suoristetulle Itäväylälle seuraavin vaihein:

  1. 9.8.2017 klo 21.00 alkaen idän suunnasta keskustaan kulkeva autoliikenne palautuu suoristetulle Itäväylälle. Idän suunnasta Pasilaan kulkeva autoliikenne kulkee tässä vaiheessa vielä kiertotietä pitkin REDIn työmaan eteläpuolelta. Myös keskustasta ja Pasilasta idän suuntaan kulkeva autoliikenne kiertää vielä kiertotietä pitkin.
  2. 16.8.2017 klo 21.00 alkaen autoliikenne idän suunnasta Pasilaan siirtyy suoristetulle Itäväylälle. Keskustasta ja Pasilasta idän suuntaan kulkeva autoliikenne kiertää tässä vaiheessa vielä kiertotietä pitkin REDIn työmaan eteläpuolelta.
  3. 1.9.2017 klo 21.00 alkaen keskustasta sekä Pasilasta itään kulkeva autoliikenne palautuvat suoristetulle Itäväylälle ja Hermannin rantatie avautuu liikenteelle.

Kulosaaren sillalta Kalasataman etelä- ja pohjoisosiin jatkuvat polkupyöräilyn ja jalankulun väylät säilyvät ennallaan vielä kevääseen 2018 saakka. Kalasataman voimakkaan rakentamisen vuoksi polkupyöräilyn ja jalankulun väyliin voi tulla muutoksia.

Itäväylä kulkee Kalasatamassa REDIn työmaan kohdalla katetussa tilassa. Syksyn aikana liikenne saatetaan pysäyttää työmaan kohdalla joidenkin työvaiheiden vuoksi mutta pysäytykset ovat kestoltaan lyhyitä.

Kartat liikennejärjestelyistä löytyvät SRV:n nettisivuilta osoitteesta: https://www.srv.fi/tyomaa/redi/liikkuminen

 

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama REDI muodostuu kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta. Keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos, joka on niin tornien asukkaiden kuin kauppakeskuksen asiakkaidenkin käytössä. Suomen suurimman kaupunkirakentamisen hankkeen REDIn rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2015 ja jatkuvat arvioiden mukaan aina vuoteen 2023 saakka. Kauppakeskus aukeaa yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2018.

 

Lisätiedot:
Heli Pulkkinen, tiedottaja, p. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

 

www.srv.fi
www.redi.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu