Ålandsbanken hankki SRV:n asuntoja uuteen rahastoonsa

SRV on myynyt yhteensä 20 asuntoa Ålandsbankenin uudelle asuntorahastolle. Asunnot sijaitsevat SRV:n rakenteilla olevissa tai valmistuneissa kohteissa Jyväskylässä, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

”Olemme asuntorakentamisessa keskittyneet vahvasti Suomen kasvukeskuksiin, joissa asuntojen kysyntä on epävarmasta markkinatilanteesta huolimatta säilynyt vakaana. Erityisesti vuokra-asunnoista on jatkuva pula monilla paikkakunnilla. SRV on omalta osaltaan pyrkinyt lisäämään tarjontaa ja rakentamaan laadukkaita vuokra-asuntoja yhteistyössä sijoittajakumppaneidemme kanssa. On hienoa saada Ålandsbanken uutena valtakunnallisena kumppanina mukaan”, kertoo SRV:n asuntorakentamisesta vastaava johtaja Antero Nuutinen.

Ålandsbanken toi tämän vuoden alussa markkinoille uuden erikoissijoitusrahaston, joka sijoittaa vuokra-asuntoihin ympäri Suomen.

”Tavoitteemme on luoda tiivis yhteistyömalli muutaman ison rakennusyhtiön kanssa ja olemme erittäin tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön SRV:n kanssa. Nyt ostettu asuntosalkku täydentää hyvin rahaston jo hankittua asuntokantaa”, kertoo Ålandsbanken Asset Managementin johtaja Stefan Wiklund.

SRV on muutamassa vuodessa noussut suurten asuntorakentajien joukkoon ja vuoden 2012 lopussa rakenteilla oli yhteensä 1849 asuntoa.

Ålandsbanken Asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto on Suomen ensimmäinen kaikkien sijoittajien ulottuvilla oleva asuntoihin sijoittava erikoissijoitusrahasto. Asuntorahasto aloitti toimintansa 31.12.2012 ja sijoitettava pääoma on jo noin 62 miljoonaa euroa. Tähän mennessä on rahasto hankkinut jo 280 vuokra-asuntoa rahastosalkkuunsa. Rahasto-osuuksia voi merkitä ja lunastaa neljä kertaa vuodessa. Asuntojen vuokraustoiminnasta vastaa valtakunnallinen toimija Realia Management Oy.

Lisätietoja

Antero Nuutinen, johtaja, SRV, puh. 0201 455 302, antero.nuutinen@srv.fi

Antti Valkama, sijoitusjohtaja, Ålandsbanken Asset Management Ab, puh. 0204 293 732, antti.valkama@alandsbanken.fi

Stefan Wiklund, johtaja, Ålandsbanken Asset Management Ab, puh. 0204 293 733, stefan.wiklund@alandsbanken.fi

Jaa sivu