Täydennysrakentamista taloyhtiöille

Nykyinen koti tai kotitalo ei aina miellytä. Tähän voi vaikuttaa, esim. kodin kunto tai koko, tai kotitalon korjausvelka. Joskus asuinalue ei nykyisellään vastaa omia toiveita tai oman elämän asumistarpeet ovat muuttuneet.

Tarvitseeko taloyhtiösi rahaa remonttiin tai haluaisitko alhaisemman vastikkeen? Haluatko muutosta asuinalueeseen tai omaan asumiseen? Oletko huomannut, että taloyhtiön tontilla on, esim. iso autopaikka-alue tai purettava rakennus, tai onko taloyhtiön tontti väljästi rakennettu?

Silloin, kun taloyhtiössä moni muukin haaveilee remontista tai uudesta kodista, asuinalueen kehittymisestä, on taloyhtiöpalvelumme aika.

Täydennysrakentamisen taloyhtiöpalvelumme

  1. Autamme ilmaiseksi taloyhtiötä kartoittamaan täydennysrakentamisen mahdollisuudet taloyhtiön omistustontilla tai vuokratontilla.
  2. Tontin soveltuessa täydennysrakentamiseen teemme selkeän tarjouksen taloyhtiölle tontista ja sovimme yhteistyöstä taloyhtiön kanssa.
  3. Toimimme taloyhtiön edustajana ja tukena koko kaavamuutoshankkeen ajan edistäen hanketta yhteisten tavoitteiden mukaisesti.
  4. Kun kaavamuutos on lainvoimainen, teemme kaupan koko tontista tai osasta tonttia, ja taloyhtiön osakkaat saavat sovitun taloudellisen hyödyn.
  5. Puramme tarvittaessa sellaiset vanhat rakennukset ja rakennelmat, joita ei kannata korjata tai säilyttää, ja kierrätämme purkujätteen.
  6. Rakennamme tontille elinkaariviisaita koteja.

Jos taloyhtiö on vuokratontilla, sovimme yhteistyöstä ja taloudellisen hyödyn jakautumisesta myös maanomistajan kanssa.